- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Phone
senior tag
válasz
tothjani81 #1966 üzenetére
telo nekem is megbolondult a c5 tel párositva, fundowear appal, recseg a hangszoró, lefagy a teló, youtobe nem indul...de lehet hogy csak a 7.0 rendszer nem tetszik neki, sebaj órának időt nézni jó lesz, xiaomi mi band tökéletesen teljesít minden értesítést megkapok
-
kaszibat
tag
válasz
tothjani81 #1966 üzenetére
Attól függ, milyen típusú óra. Ha androidos, akkor nekem a sinwear elég jól dolgozik. Ha nem androidos az óra de MTK procival, akkor nekem a Mediatek smartdevice vált be. Play áruházban mindkettő megtalálható. Kísérletezni kell, melyik hozza össze a két eszközt a legjobban.
-
tothjani81
senior tag
Amelyik órának nincs saját appja azt milyen appal érdemes vagy lehet hadználni. Nekem a Smart Watch app megbolondította a telefont
-
air
nagyúr
Ipari hulladék. Occó, kici, kínai. Ezek ilyenek.
A No.1 D7 teszt után azt mondom, hogy ezek között csak óriási szerencsével lehet használható darabokat találni. -
kisapa
senior tag
Erre valakinek van ötlete?
-
Fikasz
tag
Egy Finow X5 Plus boldog tulajdonosa lettem. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, csak egy dolog bosszant kicsit: A leírásában "Multi Touch Screen" szerepel, ha jól tudom, ez a több ujjas érintést jelenti, viszont az X5 Plus csak egy ujjat képes kezelni. Pl.: Google Maps használata így ki van lőve, ugyanis a képet távolítani már nem lehet a kijelzővel. Ez normális az okosórák világában?
-
tothjani81
senior tag
Na emberek érdeklődtem a zewatch után vettem egy 4 hr t 4 óra idegölés után visszacsomagoltam és küldöm vissza. Használhatatlan nem lehet párosítani, hívasokat így nem kezel. Szép kényelmes de dísznek drága 26 ropiért.
Ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Ami fontos hogy lehessen hívást indítani és fogadni rólla vagyis legyen benne kihangosító, por és vízálló legyen és ne fél kilós. -
kaszibat
tag
Véleményt már írtam, én nagyon szeretem, klassz kis kütyü. Ez az első olyan androidos okosórám, amelynél végre megoldották, hogy mindent jelez, ami bejövő üzenet vagy hívásként a telefonra érkezik, a hívást fel tudod venni, vagy el tudod utasítani is vele. Bocs de nem látom értelmét, hogy képeket feltegyek, mert rengeteg van fent a neten, youtube-on videók is, amiken jól látszik a külső és a belső tudása is.
-
Black Phone
senior tag
xiaomi amazfit típust használ valaki, tapasztalatok?
-
udna999
tag
válasz
kaszibat #1940 üzenetére
Üdv,
hülyeséget kérdeztem. Most egy 10ezer forintos órám van, annyi az össz beállítási lehetőség, hogy 3 számlap meg hangos-néma...
Gondolom mivel ezek már android 5.1-et futtatnak, szinte ugyanazokat tudják, mint egy okostelefon.Pont előtte kerestem rá, be is raktam kosárba a banggood-on az órát. 97euroért jó vételnek tűnik. Eredeti áron valós a 132euro? A gearbest-ről szoktam rendelni, ott sokszor van, hogy számol visszafelé az akció, lejár és ugyanúgy kezdi elölről. Tehát az eredeti ár csak parasztvakítás. Néztem még a Kingwear KW88-t, az "akciósan" 84euro.
-
kaszibat
tag
válasz
consono #1948 üzenetére
Kipróbáltam az always on-t rajta, szépen működik. De enélkül is van olyan lehetőség hogy a kéz mozdulatodra egy pillanatra felvillantja az időt egyszerű, digitális formában. Akkurol annyit hogy csak óránként használva, WiFi bekapcsolva 4-5 napig bírja, de ha összekötöm az telefonnal bluetooth-al akkor 1 nap.
-
kaszibat
tag
Ha valakit érdekel, LEMFO Les1 újra kapható egész kedvező áron itt.
-
kaszibat
tag
válasz
csanyiadam #1941 üzenetére
Talán ez is megfelel az elvárásaidnak.
-
consono
nagyúr
válasz
csanyiadam #1941 üzenetére
Huawei W1 vagy Samsung Gear 2-3 classic, szerintem. Ezeket tudják és minőségi a külsejük is.
-
csanyiadam
tag
Sziasztok, szeretnem a segitsegetek kerni. Szeretnek vasarolni egy okosorat es a kovetkezo dolgokra szeretnem hasznalni. Ami a legfontosabb, hogy ing / oltony kombinacioval elegansan mutasson, mert foleg a munkam soran szeretnem hasznalni, ezert en egy kerek kijelzore es bor szijra gondoltam. Szeretnem, ha a bejovo hivasokat, smst es email uzeneteket megjelenitse, bt-n szinkronizalva. Amennyiben megoldhato whatsapp es messenger megjelenites is johetne de az nem fontos. Bt-n ki tudja hangositani a bejovo hivasokat, mert sokat vezetek napkozben.
Elso korben ezeket szeretnem figyelembe venni. Arban meg nem gondolkodtam, mert szeretnem latni, hogy mi a felhozatal.
Koszonom szepen mindenki segitseget.
Udv. -
kaszibat
tag
válasz
udna999 #1939 üzenetére
Én nagyon megszerettem. Nekem főleg órának kell, csak néha használom ki a többi funkcióit. Üzemidő csak óránként 4-5 nap. Ha összekötöm a telefonnal akkor 1 nap (reggeltől estig). De ez engem nem zavar, mert a telefont is minden este rá kell dugni a töltőre. Paraméterezhetőség alatt mire gondolsz konkrétan?
-
udna999
tag
válasz
tothjani81 #1936 üzenetére
Üdv,
nekem van/volt egy zewatch 3. Pár hétig használtam csak. Sajnos annyira nem volt okos, hogy tudja magától, hogy a zuhanás veszélyes. Toronyban dolgoztam, olyan 25 méteren, mikor levettem a kesztyűm hogy fotózzak, és a kesztyűvel kiakasztottam a pántját. Pont a betonra esett, és betört a kijelzője.
Működik amúgy, még a bt kapcsolat sem szakadt meg.
Okosórának nem nevezném, inkább fitness karkötőnek. Csalóka az összkép, mert az előlapján csak egy körömnyi kijelző van, bár az érintést az egész felület érzékeli. Az eseményekről csak egy kis ikont rak ki, amit nyugtázni tudsz. Nem hogy olvasni, még azt sem tudod hogy mi jött-kitől konkrétan. (kirak egy kis borítékot-sms, nagy borítékot-email, telefont-hívás stb.) És ha valaki hív, mutatja ugyan de csak a számot rakja ki, a nevet már nem jeleníti meg mellé. A fitness funkciók elég jók, a lépésszámláló viszonylag pontosan mér és akár egy hétig bírja az akksija. Persze nincs is rajta mit nyomkodni, hogy merüljön. -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Watchface óralapokon az "ok" Google ikont hogy lehet kikapcsolni? Valamikor az előző órámnál ki tudtam kapcsolni, de most nem találom a lehetőséget. -
tothjani81
senior tag
Üdv. Valaki használ Mycronos zewatch szériából valamilyen órát? Érdekelne a tapasztalata.
-
Pimpő
tag
Azt szeretném mondani, hogy nehogy gyorsan, tájékozódás nélkül berendelj egyet. Egyrészt drágább mint amit rá szántál. Másrészt elvileg majdnem minden Androidos progi fut rajta, ami telefonon is fut, viszont sok program használhatatlan, mert nincs felkészítve kerek kijelzőre.
Nekem nincs LEMFO-m, nem tudom kipróbálni melyik PDF reader-t érdemes felrakni. -
süttyő
tag
Valaki erre? :/ [link]
-
<Adamsky>
nagyúr
-
süttyő
tag
Sziasztok!
Olyan okosórát szeretnék vásárolni, ami tud pdf-et megjeleníteni.
Nem kellene hogy tul nagy legyen. (Ebből már ki lehet következtetni hogy mire is kell.)
Olyan 10-15e Ft környékén gondolkodtam!
Tudna valaki segíteni? Egy Iphone 5s telefonom van. -
golyós
addikt
válasz
udna999 #1922 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi idős, illetve mennyira terhelték elöttem de : tegnap bekapcsolt lépésszámlálóval 06-18ig, közepes fényerőn, sok értesítéssel 35%-on volt mikor hazaértem.
Ma direkt kinyomtam a lépésszámlálót, hogy van-e érdemi különbség, majd este jelentkezem.Más: lemondtam a custom ( Casio, Omega stb ) számlapokról mert a gyári launcherrel hiba nélkül megy minden, míg a Clockskin-es nem tökéletes. Értesítés megjön de csak a számlap világít, az éresítéshez oldalra kell húzni és hang sincs csak rezgés.Nem ír ki nevet csak a számot hiába van a contact listában.
A gyárival hang is van, értesítés egyből felugrik. -
-
air
nagyúr
válasz
<Adamsky> #1911 üzenetére
Vérnyomást ezek nem mérnek.
Ne hidd el, ha valaki azt mondja, hogy pontos!
Tévedés. A vér nyomásának méréséhez az érfalat össze kell nyomni. Nem véletlenül van az orvosi vérnyomásmérőknek mandzsettája. Akár felkaros, akár csuklón mérős azonos elven működnek. "Okos" karpánt ilyet nem tud. Maximum szívritmust mérnek, hellyel-közzel pontosan. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Van itt valakinek tapasztalat vérnyomásmérős "karpereccel"? Meglehetősen szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ezek a kütyük képesek lennének - még csak megközelítőleg is - pontos mérésre. Ennek némiképp ellentmond, hogy van pár igen jó értékelésű ilyen cucc a neten.
-
udna999
tag
Üdv,
felteszem a kérdésem itt is, hátha jobban pörög a téma.
Tehát, szeretnék egy okosórát. Egy fitness karkötőm volt már, de több funkcióra vágyom.
Valahol láttam olyan ficsört, hogy a telefonon futó Google Maps az órára küldte az utasításokat vezetés közben. Ezt mindegyik óra tudja, vagy kell valami kritériumot teljesíteni?Köszi
Plusz, erről mi a vélemény:
http://www.gearbest.com/smart-watch-phone/pp_325021.html
Köszi
-
Verner
csendes tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy egy okosórát vagyis okoskarkötőt csatlakoztatok a telefonomhoz (Note 4), akkor a bluetooth beállításokat nem lehet többet elérni, csak ki-be kapcsolni, mert folyamatosan a csak a "beállítások leállt" hibaüzenetet kapom? Volt hard reset a telón és amint csatlakoztatom az okoskarkötőt, a hiba azonnal előjön és soha többet nem tudom már megnyitni a bluetooth beállításokat csak hard reset után.
A karkötő MO Young Plus.
-
-
kaszibat
tag
-
golyós
addikt
Még egy kérdés: kijelzővédőt tettetek rá?
Gondolom a mérete miatt több tipusra is kompatibilis?
Szíjjat nem találtam Aliexpressen, esetleg valaki már talált rá valahol? ( Kingwear Kw88 ) -
golyós
addikt
válasz
kaszibat #1900 üzenetére
Siker, köszi!
Arra rájöttem, hogy nem elég kicsomagolni hanem meg kell nézni, hogy nincs-e benne még egy mappa, mert akkor nem látja az óra a számlapot csak a nevét írja ki és egy fekete üres helyet ad be.Tehát pl Casio könyvtár- Casio tipus könyvtár- fájlok , így nem jó csak a Casio könyvtár- fájlok a jó.( próbáltam érthetően leírni :-) )
Egyszer uninstalálni kellett a Clockskint mert eltünt a menüből és csak fehér kijelzőt mutatot a számlap helyén, újratelepíteni meg nem lehetett.Uninstal-instal után helyreállt.
Vannak benne döccenések rendesen, sokszor befagy 1-2 pillanatra, ha már kitapasztaltam lehet rápróbálok újabb verzióra hátha.
Tesztelem a héten, hogy mennyit bír az aksi, elég halványnak tűnik.
Fényerő közepesen, bluetooth állandó, pedometer is megy ( de minek ?) , ezt ki fogom kapcsolni holnapm hogy úgy érdemlegesen változik-e az aksi idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest