- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz martina79 #25894 üzenetére
A telefonon a legfrissebb verzió van, az órára meg nem tudom rárakni.
Engedélyeket végignéztem, ott minden oké.
Se az előre beírt se az általam válaszolt üzenetet nem küldi el, illetve kiírja, hogy kész, elküldve, de sosem érkezik meg.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy a Messenger üzenetre valaki tud válaszolni valaki pedig nem?
Több Galaxy Watch tipusnál is elküldve üzenetet kapunk de nem megy el a válasz üzenet.
Van erre valami megoldás?
SG Watch 6 ClassicHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz Mákosmetélt #22010 üzenetére
Nem sok van. Samsung Galaxy watch 4 és 5, Huawei Watch D
A Samsungokat havonta egyszer kalibrálni kell egy normál vérnyomásmérővel.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz vilmose33 #21758 üzenetére
Nincs gomb rajta.
Futok vele majd egy próbakört, találtam okosóra szervizt aki bevizsgálja és beárazza, ( azt írják ingyen ) utána eldönthetem, hogy javitattom-e vagy kuka.
Szerda este írtam Az Alinak, hogy 1 hetet sem bírt az óra, csütörtök reggel már irtak, hogy oké, teljes visszafizetést adnak, péntek délután már a pénz is megjött, így abszolut le a kalappal az ügyintézés elött
Rendeltem egy ugyanolyat, kétszer csaknem fogok ki rosszat
Kipróbálom majd a töltést és a kábelt is az újjal meg fordítva, aztán meglátjuk a javitás árát. Legfeljebb lesz egy tartalék fülesem hozzá.
1 fém és egy 1 szilikon szíjam már van ingyenHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Tudtok ajánlani egy okosóra szervizt?
Vettem egy gagyi kinai, Alis "okosórát" amiben van fülhallgató, igy mindig kéznél van ha kell. ( van külön TWS fülesem, de az vagy a kocsiban marad, vagy a táskában, sosincs kéznél amikor kell, igy meg ott volt kéznél mindig )
7 nap után meghalt a kicsike, 1x töltöttem amikor megjött, reggel 52% volt, délben már csak 23 százalék, aztán 1x jelzett, hogy tölteni kéne. Délutánra mire hazaértem kikapcsolt és ennyi, nem veszi fel a töltést.
Irtam Ali-nak, semmi gond, pénz visszatérités, sorry.
Ettől függetlenűl megnézetném, hátha javitható, lehet csak töltésvezérlés vagy ilyesmi gondja van és olcsón javitható.
Rendelek másikat, 17 ezret bőven megért volna nekem a füles miatt, ( a többi oksofunkciót inkább hagyjuk mert parasztvakitás ( pulzus, vérnyomás, alvásfigyelés stb)
de ha olcsón javitható, maradhatna tartaléknak.
Szóval Budapesten, 11-22 környékén van tapasztalat szerviz ügyileg?[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Elvesztem a témában teljesen.
Ha jól értem olyan okosórát kell keresnem amin Android wear fut, hogy cserélni tudjam a " számlapokat"? Pl Huawei watch 2Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz varázsgömb #8018 üzenetére
Tökéletesen látodHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
golyós
addikt
Lemfo lem 7 vagy No.1 H1 ?
A Lemfora elvileg messenger , Gmail telepithető?
Sim kártyát raknék bele, nem lehet telefon nálunk, de az óráért szólnak. Este 8ig meló van, a gyerekek viszont üzennek messengeren, ha hazaérnek pl, Ezért keresek olyan órát ami simes és telepíthető rá messenger, és telefonálni is lehet vele.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Feleségemnél nem lehet telefon a munkahelyen, de okosóra engedélyezet.
Kinéztünk egy olcsó (8ezer akcióban)órát, a leírása alapján kell bele sim kártya, ez oké, T-nél lehet kérni , ez nem gond.
2G -n működik csak, ez elég?
Hívás és üzenetek , email kell, hogy megkapja a gyerekek miatt. Gondolom csak a sebesség lesz lassabb, de egy üzenetnél mindegy elvileg?Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
-
golyós
addikt
válasz udna999 #1922 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi idős, illetve mennyira terhelték elöttem de : tegnap bekapcsolt lépésszámlálóval 06-18ig, közepes fényerőn, sok értesítéssel 35%-on volt mikor hazaértem.
Ma direkt kinyomtam a lépésszámlálót, hogy van-e érdemi különbség, majd este jelentkezem.Más: lemondtam a custom ( Casio, Omega stb ) számlapokról mert a gyári launcherrel hiba nélkül megy minden, míg a Clockskin-es nem tökéletes. Értesítés megjön de csak a számlap világít, az éresítéshez oldalra kell húzni és hang sincs csak rezgés.Nem ír ki nevet csak a számot hiába van a contact listában.
A gyárival hang is van, értesítés egyből felugrik.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz kaszibat #1905 üzenetére
Ez lehetséges, gondolom ezért nem találok.
Az értrsítések megjönnek de csak úgy hogy a kijelző bekapcsol és a számlapot látom, elhuzom oldalra akkor látszik, hogy hívás vagy üzenet.A gyári launcherrel egyből felugrik az értesítő ablak. Neked is ilyen?
-
golyós
addikt
Még egy kérdés: kijelzővédőt tettetek rá?
Gondolom a mérete miatt több tipusra is kompatibilis?
Szíjjat nem találtam Aliexpressen, esetleg valaki már talált rá valahol? ( Kingwear Kw88 )Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz kaszibat #1900 üzenetére
Siker, köszi!
Arra rájöttem, hogy nem elég kicsomagolni hanem meg kell nézni, hogy nincs-e benne még egy mappa, mert akkor nem látja az óra a számlapot csak a nevét írja ki és egy fekete üres helyet ad be.Tehát pl Casio könyvtár- Casio tipus könyvtár- fájlok , így nem jó csak a Casio könyvtár- fájlok a jó.( próbáltam érthetően leírni :-) )
Egyszer uninstalálni kellett a Clockskint mert eltünt a menüből és csak fehér kijelzőt mutatot a számlap helyén, újratelepíteni meg nem lehetett.Uninstal-instal után helyreállt.
Vannak benne döccenések rendesen, sokszor befagy 1-2 pillanatra, ha már kitapasztaltam lehet rápróbálok újabb verzióra hátha.
Tesztelem a héten, hogy mennyit bír az aksi, elég halványnak tűnik.
Fényerő közepesen, bluetooth állandó, pedometer is megy ( de minek ?) , ezt ki fogom kapcsolni holnapm hogy úgy érdemlegesen változik-e az aksi idő.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz kaszibat #1895 üzenetére
Idáig jól állok a belakással, a messenger is átjön rendesen, töltöttem le az óra saját watchface-eiből. Ha jól értem akkor csináljak egy clockskin mappát (nincs még, megnéztem) és akkor külső forrásból ( akár a youtube segítségével) tölthetek rá + számlapot. Van ennek is valami kiterjesztése ( apk mondjuk ) vagy mindegy?
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki holnap veszek egy Kw88 okosórát.
13ért szerintem megéri.
Xiaomitlefonnal fogom használni, milyen programot ajánlanátok amivel a legegyszerübb feltölteni rá számlapokat, illetve az adatok küldése.
A jelenlegi tulaj a Sinwear programmal használja, viszont ennek nagyon rossz az értékelése Playen.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Bluetooth Smart Watch V8 Clock With SIM TF Card Sync Notifier Smartwatch For IOS Android Round Watch PK DZ09 GT08 Sport Watch
http://s.aliexpress.com/m2UFZ3e6
(from AliExpress Android)
Ez esetleg?
A linkelé nem akar sikerülni[ Szerkesztve ]
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Mostanában egyre jobban foglakoztat az okosóra kérdés.Nekem nem kellene sok tudás, elég ha kijelzi a hívót és az értesítést, mert nem mindig bírom elővenni a telefont melóban, jó lenne ha látnám az órán, hogy ki keres.
Ami még fontos lenne a cserélhető "óralap" és, hogy kerek legyen.
Nem tudom mit keressek, milyen kritériumoknak kéne megfelenie. Miband meg Amazfites fitness csodák nem érdekelnek.
Mit tudtok javasolni akár weboldal is jöhet.Alin is van regisztrációm, nem baj ha "kinai".50e max.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest