Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Ki beszél itt a régi Pebble óráról?
Azt nézd amik utána jelentek meg.
-
mikej95
aktív tag
D6-tal Bocha szenvedett. ABC sorrendben mentek vagy csak puszta véletlen?
-
-Ben-
veterán
Ez kegyetlen volt.
-
törölt tag
Must have!
-
jeromosi
aktív tag
Nagyon jólett a teszt.
Sírtam a röhögéstől főleg a sajtnál. -
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz
Fitzgerald #32 üzenetére
Nem értem miért szidod, ezen mit találsz rondának?
-
Fitzgerald
veterán
Pont valamelyik Pebble-t láttam kirakva MM-ban a múltkor, úgy nézett ki mint a Jókai bableveses hányás habbal. Sosem értettem a felhajtást a Pebble körül az e-ink kijelző kivételével.
-
.DLL
veterán
Elfogott a must have érzés. Kell sajt. Bár kicsit borsos az ára amitől paprikás lesz az ember hangulata, a végén pedig könnyes lesz a szemünk, mintha hagymát aprítanánk.
-
ALBY
senior tag
Az okosóra nem hülyeség. Az okosórák hülyék!
Ez meg maga a környezetszennyezés, semmi többpedig elsőre kb jól nézett ki
Egyalkalmas boxernek még jó lehet! Ahogy Penge Borisz mondta,
" a ssúly a megbíztahóság jele, de ha nem működik ütni is lehet vele!" ;(RIP Pebble! Még mindig a Pebble volt az egyetlen aki értelmesen elgondolkodott azon mi kéne egy okosórába... De már mindegy.
Marad a MiBand és egy igazi körbekörbeóra. -
kromatika
veterán
Igen csak csattanós az a pofon.
-
jUUh
addikt
Ezt a vackot...
-
Fejvadi
nagyúr
A frappáns cím miatt olvastam csak el a tesztet. Nem ez az év terméke.
-
szami777
addikt
Jó volt olvasni a tesztet, a termék meg no comment, max egy nullával kevesebbért és akkor is happy meal mellé.
-
SkiDev
őstag
Köszönjük a tesztet, energiát, fáradságot, könnyeket, izzadságot!
Ezen a szóhasználaton (retardált, retket, herélt android) besírtam, de legalább kiválóan tudja ecsetelni lelki szemeim előtt Bog arcát, mikor a készüléket használni próbálta volna.
Én támogatom, legalább tudja mindenki, hogy kerülnie kell, nem kell szépíteni. Az ilyeneket azért én is kipróbálnám.
Respect! -
Mp3Pintyo
aktív tag
Az a durva, hogy ennél olcsóbb a Pebble Time ami összehasonlíthatatlanul jobb
-
ghiottone
nagyúr
Ilyet biztosan nem vennék, kész szenvedésnek tűnik a használata. Müzli mellé, maximum egy kisebb gyereknek jó lenne nyomkövetésre, telefonos elérésre.
Kollégám használ "3. telefonként" egy egyszerűbb, nem androidos, de sim kártyás DZ9-est, és mindig röhögünk, amikor beledumál és mindenki hallja a közvetlen környezetében a másik fél mondandóját. -
Fitzgerald
veterán
"órának óra, de presztízsben és időtállóságban a fasorban sincs a tényleges, nem véletlenül híres óragyártók modelljeihez képest."
Nekem egy relatíve olcsó (40 rongy), de egész mutatós és jó minőségű Timex Adventure órám van, hülyeóra de jól néz ki, és megbízható. Annyi pénzért amennyiért ezeket az okos szarokat vesztegetik, már egészen normális "analóg" órát lehet venni.
-
bali
tag
Én még a Gear S2-őm elött próbálkoztam kínai okosórákkal......Egy forintot sem ér egyik sem és akkor még szépen fejeztem ki magam.
-
atikó
őstag
Remélem a gyártó felé tolmácsoljátok a tapasztalatot!
-
Haneto
tag
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
Az egész "márka" az. Tapasztalat ...
-
FroZone99
aktív tag
Szerintem ott messze megtudnak győzni valakit, hogy pont erre van szüksége
-
strogov
senior tag
Én azt nem értem, hogy ezt nem nézik meg mielőtt elküldik? Kellene egy testület ami meghatározza, hogy mit lehet ráírni egy forgalomba hozott eszközre. Ahogy élelmiszernél sem lehet bármi tejföl, vagy túró.
Amikor gyereknek távirányítós autót kerestünk akkor karácsony előtt már ott tartottam, hogy felgyújtom az áruházak készleteit. Az 8-10 perc üzemidő már a jobbak között volt, és volt amelyik már a boltban sem működött. Egy távirányítós lego autót vettünk végül, mert az legalább azt tudta amit ráírtak.
-
darvinya
titán
Köszönöm a tesztet.
Ehhez inkább Sajt járt volna, mint töltő kábel.
Azzal lett volna FunosFitipaddi.Lenne ötletem milyen órát kellene gyártani.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ami nem látszik a képernyőn az azért van, mert a tervezők okos órát csináltak.
Az idő meg elfér a kőzepén is.Amúgy nekem kelenne egy ilyen...max ötszázé
-
fornettisuti
veterán
Ipari hulladék
-
hemaka
nagyúr
Micsoda hulladek
-
tothmaxy182
őstag
A Google Play-es és a qwerty billentyűzetes képen kiégtem...
-
Köszönjük a tesztet! Gondolom Bog és Bocha belül üvöltött a tesztelés alatt, de mi legalább könnyesre röhöghetjük rajta magunk.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon nevetek, a régi (2007-10 közötti) kínai telefonos teszteket idézi a cikk.
-
vodrosjozsi
addikt
Bog ez egy remek óra. Mit akarsz?
Egyébként visszaküldeni kár lenne, egyrészt a feladás költsége, masrészt egy ilyen remekműnek kéne egy vitrin. -
malnabokor
senior tag
Ezt én sem értem, hogy ezek csodák miért lebutított Android 4.4 és 5 rendszerrel jönnek, mikor elérhető az AW.
A tesztben pedig a SAJT volt a kedvencem
-
Kalap szar.
Nem hogy pénzt kiadni érte!
A gyártó fizessen a felhasználóknak!
Kár volt rá pazarolni energiát, fémet, üveget, emberéletet! -
Bossyy
tag
Egy éve még a MM ban mindig volt valaki aki a kipakolt okos órákat birizgálta-nyomkodta. Manapság ha odanézek soha senkit nem látok, akit ezek a termékek érdekelnének. Azt hiszem, a gyártóknak valami újabb csapást kell találniuk, amerre terelhetők a széles tömegek.
-
szupermacs
veterán
LOL!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Androidos okosórát kértünk. Kaptunk is valamit, amin tényleg Android fut, tényleg óra, de leginkább az az okos, aki messze elkerüli. Pedig a specifikációk — ezúttal is — rendben vannak.
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- OLED TV topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest