- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
udna999
tag
válasz
tothjani81 #1936 üzenetére
Üdv,
nekem van/volt egy zewatch 3. Pár hétig használtam csak. Sajnos annyira nem volt okos, hogy tudja magától, hogy a zuhanás veszélyes. Toronyban dolgoztam, olyan 25 méteren, mikor levettem a kesztyűm hogy fotózzak, és a kesztyűvel kiakasztottam a pántját. Pont a betonra esett, és betört a kijelzője.
Működik amúgy, még a bt kapcsolat sem szakadt meg.
Okosórának nem nevezném, inkább fitness karkötőnek. Csalóka az összkép, mert az előlapján csak egy körömnyi kijelző van, bár az érintést az egész felület érzékeli. Az eseményekről csak egy kis ikont rak ki, amit nyugtázni tudsz. Nem hogy olvasni, még azt sem tudod hogy mi jött-kitől konkrétan. (kirak egy kis borítékot-sms, nagy borítékot-email, telefont-hívás stb.) És ha valaki hív, mutatja ugyan de csak a számot rakja ki, a nevet már nem jeleníti meg mellé. A fitness funkciók elég jók, a lépésszámláló viszonylag pontosan mér és akár egy hétig bírja az akksija. Persze nincs is rajta mit nyomkodni, hogy merüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest