- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jolet
őstag
sziasztok! ismeri valaki ezt a cuccot?
-
gyuresz68
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék, van egy SMA 09 órám jól működik csak a mágneses töltő szarakodik. Kínszenvedés mire érzékeli és elkezd tölteni. Van rá valami jó megoldás, más töltő vagy valamilyen trükk a könnyebb töltésért?
-
air
nagyúr
válasz
Black Phone #1643 üzenetére
Úgy bizony!
-
air
nagyúr
válasz
Black Phone #1641 üzenetére
BT beállításai között a média audiót kapcsold ki az óránál!
-
Black Phone
senior tag
átlehet vhogy állítani hogyha párosítva van a teló az órával és nézek youtubon vmit ne az órán szóljon? köszi
-
kaszibat
tag
LEMFO Lem5 tulajokat kérdezném, hogy amennyiben nincs benne sim kártya és párosítva van a telefonnal, akkor a hívást lehet fogadni vagy elutasítani az órával?
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Van egy NO1 G4 okosórám, fél év után az akksija megdagadt, nem lehet rátenni a hátlapot, sajnos beforrasztott az akksija, valaki nem tudja, hogy hol lehet akksit venni hozzá?
Kösz.
-
Jarod1
veterán
Huawei band0 jól bírja a szanát 95 fokot is.
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Még nem láttam itt a fórumon megemlítve, így gondoltam szólok Nektek.
A Xiaomi Huami Amazfit már elérhető magyar garanciával, 1 napos szállítási idővel fekete és narancs színben is. Az ára sem sokkal drágább mint normál áron kínából rendelve.Üdv.:
sanyirigo -
kaszibat
tag
Sziasztok! Van valakinek kw88-as vagy egyéb olyan androidos okosórája, amelyikben alapból nincs magyar nyelv? Azt szeretném megtudni, hogy a morelocale2 alkalmazással lehet-e legalább részben magyarítani ezeket az okosórákat. Remélem van olyan fórumtárs, aki már próbálta.
-
törölt tag
válasz
#40564480 #1625 üzenetére
Kíváncsiságból összehasonlítottam a mellkasövet a kínai okosórával.
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
tudja valaki hogy hogyan kellene párosítani ezt az eszközt ?
sigma activo
olvastam a leírást de minden gombnyomásra(hosszú nyomvatartásra is) csak az akku állapotát mutatja
így a pair felirat nem jelenik megmég kikapcsolni sem tudom...
-
törölt tag
válasz
koma106 #1624 üzenetére
Nekünk Sigma PC3 van ahhoz képest 140-150 körüli értéknél 3-4 max 5-öt csal.
Ahhoz képest, hogy a csuklópánt optikai, a mellkasöv pedig elektromosan érzékel, nagyon jó eredménynek gondolom.
Futásnál ennyi simán belefér figyelembe véve, hogy mennyi más előnye van. A telefon rögzíti az egész útvonalat és minden adatot: sebesség, pulzus, távolság, kalória, komplett statisztikát készít.
Sima méréshez nem kell teló de a statisztikákat is szeretnél akkor magaddal kell vinni és futtatni rajta a szoftvert.
Súlyzós edzésnél vettük észre, hogy alacsony töltésnél nem mér pontosan vagy sehogy sem. Ez érthető is hisz az a zöld led-szerűség lehet a legnagyobb fogyasztó a kis kapszulában.A saját GW-01 órám még nem teszteltem de szerintem nem ilyen pontos.
-
törölt tag
válasz
koma106 #1620 üzenetére
Miért nem jó egy Xiaomi Mi Band 2 ?
Annak meglepően pontos a pulzusmérője. Sigma mellkasöves mérőhöz hasonlítottuk futás közben.
Ráadásul egy csomó plusz funkciója van pl jelez ha egy beállított érték fölé megy a pulzusszám.
Jellemzően ez aerob és karidó tartomány határára szokták állítani.
8e ft tól már kapható Ebayen ingyenes szállítással. Kényelmesebb mint egy mellkas öv. -
koma106
senior tag
Sziasztok! Olyan órát vagy karkötőt keresek ami képes fogadni és kijelezni egy BT pulzusmérő öv által adott jeleket. Semmi más funkció nem érdekelne. Létezik ilyen (5k alatt)?
-
quigon
tag
Azokat majd megnézem. Szerintem nem fognak működni mert ez nem olyan mint 1 telefon. Alapból ez mindig 1 órát mutat, amiből van 4 (4 nagyon csöves). Ennek talán megtaláltam a mappáját.
Lehetséges az, hogy nem is kell app csak a fájlokat egyszerűen bemásolom a mappába ahol a gyári számlapok vannak?
-
Pimpő
tag
Hali!
Ha jól látom a te okosórád nem "normál" okosóra. A tiéd nem Android Wear-t futtat, hanem sima Androidot. Gyakorlatilag fogtak egy telefont és begyömöszölték egy óra tokba.
Lehet, hogy óra widget app-okat kellene kipróbálnod, vagy órás live wallpaper-eket. De nem hiszem, hogy azt a kis felbontást sok app támogatná. -
quigon
tag
válasz
#40564480 #1616 üzenetére
Köszi a linket, de ezeket nem lehet használni mert a mediatek nem kapcsolódik az órához. Sok mindent kipróbáltam, 1 veret pénzt költöttem már a playen de ezt az órát egyik app sem támogatja. Erre kérnék segítséget.
Ez az oldal az egyedüli amit találtam de nem igazán értem[link]Esetleg ha ez fontos a app kompatibilitás miatt:
a telefonom CAT B15 4.1.2 android vagy van egy tv boxom is amin 6.1-es android fut. -
törölt tag
Itt vannak [számlapok]
-
quigon
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem 1 Imacweare m7-es órát, telefont. A gyári számlap nekem nem tetszik és le szeretném cserélni de nem sikerül. Tudna ebben valaki segíteni?
Az enyémen már android 5.1 van,
Előre is köszönöm! [link] -
-
dorika87
őstag
válasz
#40564480 #1607 üzenetére
A Mi Band fórumban azt írták, hogy a Mi Band 2 már jelzi a hívófél nevét. Most vagy én emlékszem rosszul vagy nem tudom, de akkor tényleg nem írja ki a nevet (IOS-en)?
Nekem is egy Huawei Talkband 0-ám van és nagyon szeretem, pont azért is mert kiírja a hívófél nevét (iPhone).
Elgondolkodtam, hogy kipróbálom a Mi Band 2-t, de ha tényleg nem tudja kijelezni a nevet vagy az üzenetek szövegét akkor nem költök rá feleslegesen. Köszi
-
törölt tag
válasz
Szmoki G #1603 üzenetére
Xiaomi Mi Band 2.
Feleségemnek az van futni jár vele. A huawei Band 0 nál annyiból jobb sportoláshoz hogy van benne pulzusmérő és simán 2 hétig bírja egy töltéssel. a Huawei csak 3 napot.A xiaomi band 2 rezgése erősebb viszont nem mutatja híváskor nevet csak a hívás tényét jelzi. -
Vyndree
őstag
válasz
Szmoki G #1605 üzenetére
"Huawei band zero" vagy "Garmin Vivofit" ami itthon kapható új áron 20-25 ezer, használtan 6-7 ezertől kaphatók. Nekem Garminom van, fillérekért cserélhető a szilikon szíj, pontosan számol, és azt tudja amire neked kell.
-
Szmoki G
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni okoskarkötő ügyben.
Vásárolni szeretnék egy iOS kompatibilis karkötőt, ami igazából maximum 15e Ft körül lenne.
Milyen márkák jöhetnek szóba?
Esetleg egykét tipp?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Black Phone
senior tag
dz09 esetében hogy lehet a bt hívásnaplót kitörölni, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest