- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A karcsúság ára
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Igen ez csábít benne engem is ,de nincsenek kompatibilitási problémák vele? Csak a telefonoknál vannak s tiltások?
-
Dwatti
addikt
Talán ez segít de szerintem is Huawei jobb ap, magyar nyelv
-
Bass
addikt
Sziasztok Huawei Watch gt 2e vagy Amazfit gtr 2e? Nem a sport az elsődleges szempont. Hosszú üzemidő és az értesítések elsö sorban.
Köszönöm -
bubba95
csendes tag
Sziasztok!
Sportoláshoz(kocogás, úszás, saját testsúlyos edzés), esetleg alvásminőség követéséhez megéri a több, mint 50k felárat egy Garimn Vivoactive 4 a Huawei Watch Fithez képest? Vagy tudtok-e mást, ami ár-érték aranyban veri ezeket? Akár karpánt is szóba jöhet. -
Pehi
senior tag
Szevasztok! Tudna esetleg segíteni valamelyikőtök abban, hogy melyik GloryFit alaklmazás lehet a stabil verzió? Kb 1 hete full megbolondult az óra, lefagy meg ilyesmi. Xiaomi Imilab KW66 -ról van szó. Eddig semmi baj nem volt vele. Köszi a segítséget!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
bajnokpityu #15737 üzenetére
Watch3 is 170k a Samsung oldalán, itt a Hardveraprón már 80ért lehet venni. Érdekes
-
Mankó
veterán
válasz
bajnokpityu #15734 üzenetére
Igen-igen, több tesztet, véleményt elolvasva én is erre jutottam. Lehet első órának elég lenne egy olcsóbb jó állapotú watch 1, mert új áron akkor már 20-al drágábban van jobb alternatíva.... és majd később váltani egy következő jobb verzióra.
-
egykori
őstag
válasz
thefreeman #15732 üzenetére
"Tartsd az órát a telefonnal összekapcsolva, indítsd el a Zepp alkalmazást, és válaszd a Profile > My Device > Amazfit GTS 2 Mini > Health Monitoring lehetőséget az alvás asszisztens bekapcsolásához a pontosabb alvási információk érdekében (REM alvási szakasz)."
Nekem itt mindkét menü be van kapcsolva, és mutatja a REM alvási időt.
-
bajnokpityu
félisten
Nekem 1es óta mind visszalepes.hardver ugyanaz, akku kisebb az újak on. HW lunetta szvsz pótolhatatlan,design velemenyes. Majd a következő. A 2eves watch meg mindig 4-5 naponta kér toltest,de nincs rajtam nonstop.
Teljes napot vegignavigal, gpst rögzít.Xiaomi mi10t Pro a telom, és nincs vele gond. Néha be kell lépni a csatlakoztatasba, de ennyi.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
thefreeman #15732 üzenetére
Nekem a Zepp fel sem ismeri sz órát. Amazfit Bip
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
GTS 2 Minim van Zepp alkalmazással. Már két éjszakan rajtam volt alvás közben de az alváselemzésnél csak a könnyű alvás, mély alvás és ébrenlét jelenik meg. A REM fázis egyáltalán nem ennek mi lehet az oka? Az óra elvileg tudja. -
(ex)Cat
senior tag
Én 1-est ma már nem vennék. Nehéz is, lassú is.. nekem volt anno, igazából sosem szerettem. Nem tudom mondjuk a W3 is uolyan nyűgös-e mint pl. a mostani Active2-őm, de nekem sajna csalódás lett - ismét - a samsung óra. Egyszerűen nem működik olyan jól, ahogy én azt elvárnám tőle.
A 2 Galaxy között iPhone+AW4 páros volt, azzal nagyságrendekkel kevesebb gondom volt. Bár tény, hogy talán nem uaz az árkategória. De míg itt sokszor előfordul, hogy nem jeleníti meg az üzeneteket, csak felvillan egy pillanatra és már el is tűnik, vagy épp nem kapcsol be a kijelző, hiába emelem fel a kezem, ott ilyen gondjaim nem voltak.
De a kérdésedre visszatérve, semmiképp nem vennék 1-est ma már. Csak gondod lesz vele. Inkább szánj rá több pénzt és legyen a 3-as. -
Mankó
veterán
Sziasztok!
Galaxy Watch 1 és Watch 3 között mik a lényegi különbségek? Első okosóra lesz, asszonynak a kisebb, nekem a nagyobb verzió.
Watch 1-et már 65 körül meg lehet venni, nagyobb aksi miatt szemezgetünk vele. Érdemes még abba fektetni, vagy már annyira régi, hogy mindenképp az újat vegyük?
Kösziui: Xiaomi telefonokhoz.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Garmin vivoactive 4 most 85ezer az euronicsbe.
Jó ár az érte??
-
Garmin Fenix 5...
Benne vagyok egy Messenger csoportban, ahol előfordul, hogy hirtelen sok külön komment íródik.
Ha nem nyitom meg közben mobilon a Messengert, akkor az óra új üzenet érkezésekor mindig csak az olvasatlan üzenetek elejét mutatja.
Persze gomb nyomogatásokkal le tudok görgetni a legutolsó üzenetekig, de jobb lenne, ha eleve mindig a legfrissebb üzeneteket mutatná, amikor új üzenet jön, nem foglalkozva az olvasatlanokkal.Nem lehet ilyesmit beállítani valahol gondolom ugye?
-
Dwatti
addikt
válasz
jézusom #15715 üzenetére
Igen.
Felhasználói kézikönyvet olvasd át. -
Dwatti
addikt
válasz
Dwatti #15713 üzenetére
DND (ne zavarj) mód
Turn on DND (DND bekapcsolása): Ha bekapcsolja a DND módot, akkor az óra nem fog rezegni
a mobiltelefonról jövő üzenetek érkezésekor. Koppintson újra a DND kikapcsolásához.
Time DND (időzített DND): Beállíthatja egy időtartományban, amelyben a DND mód
automatikusan be lesz kapcsolva.
Smart DND (okos DND): Ha elalváskor viseli az órát, az automatikusan bekapcsolja a DND
módot. -
Dwatti
addikt
válasz
jézusom #15711 üzenetére
Biztos ott van a beállítások között, de általában gyors eléréssel képernyő lapon is van. PL fő képernyő fentről lefelé csúsztatva.
Amazfit órákon általánoságban itt van
Időzített pedig : More Settings>>General>>Airplane Mode>>Scheduledui : Lehet T Rex nem rendelkezik ezzel a funkcióval : Hanem helyette a DND Mode(TImed) van !
-
Jocohun
tag
Sziasztok. Nem tudom tud e valaki itt segíteni. Vettem egy Huawei watch GT2 e okos órát. A gondom az ,hogy ha messengeren hívnak azt nem jelzi az óra. amúgy egy Huawei P20 Lite telefonom van. Köszönöm
-
Nyugger001
csendes tag
Sajnos nekem a menüben nincs erősség beállítási lehetőség. A fényerő
állítást megtaláltam. Valószínűleg mindíg módosítanak az alkalmazás okon. Ezért van, hogy nem mindig található ugyanaz ugyanott egy típuson belül se. Szebb napot mindenkinek. Üdv. -
jézusom
addikt
Sziasztok!
Amazfit T-rexnél hogyan lehet tutira kikapcsolni estére az értesítéseket? Be van állítva hogy este 10:00 után nem jön semmi mégis rezeg az óra néha viberre például. Rohadtul idegesítő. Köszi! -
scyllarus
veterán
válasz
Nyugger001 #15703 üzenetére
A rezgés erőssége: beállítások - erősség.
-
juuzer
addikt
válasz
Nyugger001 #15703 üzenetére
A "sima" GT-ben ilyenek még nem voltak. Légzési tréning nálam legalábbis biztos nincs. Amúgy Menü - Beállítások - Kijelző - Fényerő. A rezgéserősséget én se találom most, ami fura, pedig úgy emlékszem azt tudtam változtatni anno. :/
-
Nyugger001
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. A problémám a következő :
a minap vettem egy Huawei watch gt sport órát. Sikerült össze kapcsolni
a telefonnal. De... van néhány dolog amire nem sikerűlt rátalálni. Nem
találtam meg például a légzési tréning leírását a fényerő szabályozását, a
rezgés erősség szabályozását és azt a leírást se ami alapján beállíthatom mit jelezhet az óra. Egyszer az elején sikerült, de már nem találom. Most bővíteném ha tudnám. Ennek a típusnak (gt sport) nem találtam magyar nyelvű kezelési útmutatót, csak a gt 2 és gt2 e - nek és azokon mások az állítási lehetőségek. Nagyon megköszönném ha a tudnátok segíteni, vagy
részletes magyar nyelvű kezelési útmutatót ajánlani. További szép napot. -
juuzer
addikt
válasz
cellpeti #15701 üzenetére
Egy vércukorszint mérő szerintem az alap támpont. Ilyeneknél szerintem fontos a megbízható adat, mert azért nem mindegy, hogy 1-2 értékkel etér a cukor szerintem, míg mondjuk a pulzusnál elég marginális különbség mondjuk a 74 vagy a 78.
Az EKG se profi az okoseszközökben, szerintem arra jó, hogy megmutatja ha nagy a baj. De egy jobb vérnyomásmérő, ami olcsóbb, mint egy okosóra már bőven kijelzi, ha valami baj van a ketyegővel. (Bár lehet, hogy csak az aritmiát, ezt most pontosan nem tudom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest