- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anrb
aktív tag
A rögzített tracken ne búsulj. Drága, márkás órák is hasonlóan rossz kimenetet produkálnak. A fogyasztás csökkentése érdekében minden gyártó Sony GNSS-re váltott, ennek ez az eredménye. Még, hogyha megjelennek az új generációs navigációs műholdak, illetve a két csatornás Galileo vevők, akkor is előnyben lesznek a telefonok. Az órában kicsi az akku, az antenna, ráadásul fémből van a ház egy része.
-
tibike8
őstag
Sziasztok, egy ismerősöm vett egy Galaxy nem tom melyik órát ami tud vérnyomásmérést és EKG-t. Egy Huawei P20 lite telója van 8-as droiddal és egy Samsung Health Monitor appot kell felraknia a Samsung Health mellé, hogy a vérnyomásmérés és az EKG látszódjon a telón. Mi ez az app? A Playban nincs ilyen. Illetve persze rákerestem és írja a Samu honlapja, hogy ez az app kell, de hivatalos letöltő oldalt nem találok, csak az apkmirrort és hasonlókat. Illetve tudja valaki, hogy milyen feltétele vannak, hogy fusson egy telón? Elvileg 6-os vagy 7-es droid fölött megy, de az említett Huaweien elindul majd kilép. A Samu cc-je csak annyit tudott, hogy a Play-ből fel kell rakni. Ahol ugye fent sincs ez az app.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Vettem egy Amazfit GTR 2e-t. Ennél ugye többen is írták a GPS pontatlanságát (többek közt, másik a pulzusmérés). Hát, mit ne mondjak, egyes helyeken valóban eléggé úgy néz ki, mint amikor részegen tántorog valaki. Ma futottam egy keveset, ezt az óra ugye rögzítette, és mellette, a Google régi Saját útvonalak appjával is szintén rögzítettem a távot. Ez utóbbi 3.03km-t ír, a Zepp 3.12km-t. Mindkettőből kiexportáltam az adatokat GPX-be, majd letöltöttem egy GPX Viewer appot, és abba betettem mindkettőt.
A piros az óra által rögzített út, a zöld a Saját útvonalak által: [kép1] [kép2] Ehhez sokat nem kell fűzni
Ám ugyanakkor a programban megnézve, az óra által rögzített útvonalhoz már más távolságot adott, mint amit a Zepp kiír, közelebb volt a telefon által mérthez [kép3]
A másik, hogy mintha az óra jobban eltalálná az Altitude értékét, mint a (saját útvonalak) app, legalábbis közelebb volt a neten kikeresett magassági értékhez. Ezt még majd valami másik app-al esetleg még megnézem.
Még a pulzust is össze kellene hasonlítani valamivel, mert nem vagyok annyira meggyőződve róla, hogy ez így mennyire jó. [kép4]
Na meg azért is, mert arról se vagyok meggyőződve, hogy mennyit vett ki belőlem a covid, mert ez a rövid kocogás is eléggé megterhelő, ezért lehet szerzek egy mellkaspántot tesztelni.
Mindenesetre nyugalmi állapotban nem sokkal tér el a telefonomban lévő pulzusmérőtől, meg az asztali vérnyomásmérőtől az eddigi tesztelgetéseim alapján, max. 2 értékkel. A véroxigénszintet viszont jóval nehezebb pontos(abb)an lemérni.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
juuzer
addikt
Bevallom a beígért 14 napot nekem nem hozza. Nagyjából bő egy-1,5 hetet.
Annyi gondom van vele, hogy az alváskövetése a Huawei Watch GT-mhez képest rosszabb. Pl 7:55-kor csörög az ébresztő, felkelek, kinyomom, visszaalszom - azt már nem nézi. A Huawei meg igen.
De ugyanezen okokból váltottam én is aktivitásmérőre - mivel ugyan megszoktam az órában való alvást, de egy karperec jelentősen kényelmesebb.Vamos a la playa.
-
IOX
tag
Sziasztok! Samsung Galaxy Watch, Galaxy Active 1és 2, Honor Band 5 mind akkor jelezte a tétlenségem amikor éppen visszaültem a székbe. Garmin Fr 35, 100 méter futópados séta után is jelezte:" Mozgás!" Tudtok javasolni valamilyen eszközt ami azért ennél pontosabb?
-
juuzer
addikt
Én hozzávenném még a Galaxy Fit 2-t. Nincs SPO2, alvás még azért problémás, de összeségében jó cucc. (Én is azt használok most óra helyett.)
Letöltened meg max a Galaxy Wearable-t kell mellé pluszba Samsungra.
Bár alvásban szerintem a Huawei/Honoer az abszolút csúcs okoskarkötők terén. Esetleg a Withings, de azzal nincs tapasztalatom, meg drágábbak is.
Vamos a la playa.
-
bajnokpityu
félisten
válasz juuzer #15257 üzenetére
1-2 nap?
hát ha nonstop telefonálsz, akkor annyi se. de nekem 2 évesen 4-5 nap...
ezt egyetlen utódja se tudja. ja, hogy jóval nagyobb volt az akku, és a hardver meg változatlan 1-2-3 esetén?garmin 245öt használunkm futni páran. ragyogó! bár minden óránál van olyan, h a csukló alakját nem szereti, és ezért nem mér/pontatlanul mér csduklóról. nekem ez a két óra kb ugyanazt mutatja, így elhiszem, h igaz.
[ Szerkesztve ]
-
-
Orgi
addikt
válasz st.habacook #15261 üzenetére
Nekem sima Instinct van, használtan vettem és marhára szeretem. Egyáltalán nem találom bumfordinak és nehéznek sem, le se veszem alapvetően. Futáshoz és főleg túrázáshoz használom, csak ajánlani tudom. Újonnan viszont nem venném meg, szerintem irreális az ára, használtan kb 40k, annyit bőven megért.
-
HKorn
veterán
válasz st.habacook #15268 üzenetére
Aqua-nál láttam Watch Active 2-t 44mm-esben 70-ért, az elég jó ár sztem.
Run&Ride
-
vilmose33
őstag
válasz st.habacook #15268 üzenetére
Ez a Watch 46mm-es. Ha veszel használtan, csak garanciásat.
A jövő most van
-
st.habacook
újonc
Ez a watch vagy a watch active2?
Kis nyujtozassal meg arba beferne egy watch active 2....
Illetve inkabb vennek hasznaltan, mint amazfitet vagy huaweit...valahogy nincsen bizodalmam bennuk. Vagy bolond vagyok?
Amiket olvastam korabbi posztokban nem tul pontos az amazfit.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az instinct és az instinct solar 46mm és 53g, egyáltalán nem nehéz. Coros a Suunto és a Garmin kínai konkurenciája, de nincs nagyon ökoszisztéma mögötte. Suunto finn. Prémium. Garmin jobban ismert, innentől hitvita kérdése, ki melyikre esküszik.
My name is Bond, James... Dean.
-
anrb
aktív tag
Az általad írt keret (50e) igen szűkös. Ebből csak használtat tudsz venni. Erről én lebeszélnélek.
Ha aktualizálod az összeget, akkor tudunk javasolni terméket. -
Dwatti
addikt
Garmin Instinct nem nehéz könnyebb mint egy Huawei watch gt2
Forerunner 245 jó választás de kicsit nőies. Coros nem rossz akkor inkább Garmin -
st.habacook
újonc
Koszi mindenkinek!
Kozben nezelodtem es vmi ilyesmire gondolok:
Garmin Instinct (Solar tul sokba kerul) - akinek van mennyire nehez es bumfordi a csuklon hordva?
Garmin Forrunner szeriabol a 45 vagy 245
Coros Apex vagy Pace mennyire ajanlott?Suunto? Meg soha nem hallottam rola, de egy korabbi hozzaszolasnal legbeszeltetek rola egy posztolot.
Az sem baj ha hasznalt, mivel oszinte leszek ki akarom probalni, h ez a vonal nekem mennyire jarhato. Mint latjatok az okosfunkciok egyaltalan nem fontosak arra ott van a telom. -
anrb
aktív tag
válasz st.habacook #15254 üzenetére
Kb. minden normális órával használhatod a kedvenc appodat, indirekt módon: [link]
Korábban volt Runtastic óra + app. Nem tudom, hogy működik-e még. -
Dwatti
addikt
-
juuzer
addikt
Szia!
Nincs köze a HMS-nek a Health apphoz, már le se kell szedned mellé, hogy működjön.
Adidas running appal nem fog működni, nem tudsz exportálni gpx-be. Szerintem az árkategórián belül az órák java magába a companion appba menti a dolgokat, külön appal nem tud együttműködni, max exportálni-importálni tudsz, az szerintem meg macera. :/
Ha az Adidas Running appot elengeded, akkor nagyjából bármelyik Huawei vagy Amazfit termék megfelel a célra.
50k alatt van most az első generációs Samsung Galaxy Watch, de az üzemidőben nem bajnok, max 1-2 nap.
Esetleg Garmint nézhetsz, nem volt még Garmin órám, ebben inkább a kollégák tudnak segíteni. A sportökoszisztémája viszont jobb, mint a Huawei vagy az Amazfit termékeinek. De szerintem real time azok se fognak együtt menni az Adidas appal. (De ide teszek egy kérdőjelet.)
Remélem valamennyit azért tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
-
anrb
aktív tag
válasz juuzer #15253 üzenetére
Most néztem meg, és tényleg belekerült a legújabb(?) Health appba, mint új kategória:
Heart Rate Monitors (Suunto Smart Belt, Polar H7 és Jabra Sport Pulse van itt).Tök jó, de ezt kb. egymillió app tudja. Csak nem a Huawei/Honor óra.
Amit egy 10e forintos B/C kategóriás óra igen. És a Huaminak is sikerült megugrania (a GPX exporttal együtt). -
st.habacook
újonc
válasz st.habacook #15229 üzenetére
Bocs, esetleg erre volna vkinek egy otlete? Nagyon koszonom!
Huawei es Honor mukodnek google-s accounttal telefonnal? -
Dwatti
addikt
Amazfit band 5, Honor band 5
és Hamarosan jön a Mi Smart Band 6 NFC-t sajnos felejtsd el.[ Szerkesztve ]
-
őstag
A karkötők közül melyik a leginkább ajánlott?
Pontos szenzorokat, hosszú üzemidőt várnék el. Más nem annyira fontos, GPS nem kell, NFC mondjuk elfér.
Honor 20 Proval vagy Samu S20 FE-vel lenne használva.
Köszi! -
HKorn
veterán
Egy 1 éves már nem garis, de Zergénél vásárolt VA4 megérheti 60k-ért? Ismerős eladná.
Run&Ride
-
crazyman
csendes tag
válasz <Adamsky> #15241 üzenetére
"A bankkartyadhoz se kell net amikor fizetsz vele." - persze, ezzel tisztában vagyok de akkor nem értem, hogy a Google vagy éppen az OTP (Simple) miért így oldotta meg
Azért, mert az Applenél a kártyaadatokat az eszköz tárolja (secure enclave). A Google vagy Simple esetén ezek a felhőben (vagy dedikált szerveren) vannak (host card emulation=HCE). Nem mindegyik android eszközben van hw secure element, ezért a kompatibilitás miatt preferálják a HCE megoldást.
-
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #15241 üzenetére
Tf kijelzőt nem lehet lekapcsolni, folyamatosan látszik, de külső fény kell neki tehát éjjel nem látszik-nem zavar nem világít. Háttérvilágítás állítható, gombnyomásra vagy karfelemelésre kapcsol be.
De az is szerkesztő mikor legyen aktív. pl csak naplemente után vagy tevékenység közben gombnyomás vagy azon kívül mivel kaocsoljon fel, időkorlát stb jó pár lehetőség van.[ Szerkesztve ]
-
anrb
aktív tag
A Huawei nem támogat külső szenzort (pl. mellkaspánt, footpod, kerékfordulatmérő, wattmérő, stb.), nincs webes portálja és gányolás nélkül nem tudsz a Health-ből adatokat kiszedni. Nekem pl. ennyi épp elég volt, hogy a Huawei ne legyen alternatíva. A HB5-öt használom, szeretem, de az más kategória.
A FB támogatás pedig limitált, és valószínűleg nem azért vásárolta fel az FBA-t a Garmin, hogy minden konkurensének licenszelje azt.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"A háttérvilágítás az órámon helyzetfüggően lehet állítani:"
Ezt a párod Vivoactive 3-ja is tudja? Vagy esetleg a 4-es?#15212 aujjobba
"A bankkartyadhoz se kell net amikor fizetsz vele." - persze, ezzel tisztában vagyok de akkor nem értem, hogy a Google vagy éppen az OTP (Simple) miért így oldotta meg#15213 Dwatti
Köszi! Ez tényleg tök rendben van. Ilyen állapotban gyakorlatilag folyamatosan látszik a számlap, és - ha kell akkor - a háttérvilágítás bekapcsolható? Esetleg teljesen ki is kapcsolható a kijelző?#15238 HKorn
"... Firstbeat elemzést." - na, ennek majd utána nézek ...
"VA4 tud Garmin Pay-t. (...) gpx export (...) Ahogy mondod, Health is jó, csak az zárt."
+1 Így látom én is. Nálam a mérleg egyértelműen a Garmin felé billen. Nekem inkább ilyen hobbi / sport óra kell.#15239 bajnokpityu
"oled is baromi jól olvasható. inkább az a baj, h jobban merül."
Ez az! Vágom én, hogy izomból megoldja (bár olyan napsütésben amikor evezni szeretek, azért nem ártott egy kis árnyékolás a Honor Watch Magic-emnek. Ahogy elnézem a Garmin-nál sem véletlen, hogy a legtöbb órájukban ilyen transzreflektív LCD van.
"... illetve egyetlen kinai óra se tud olyan pontos lenni, amilyen szerintem lennie kell egy sportórának."
Ezt eddig az egy szem okosórám által szervezett tapasztalatokra, és a neten fent lévő beszámolók alapján valahogy sejtettem. Köszi a megerősítést!" ... a szolgáltatások mennyiségére mentek rá általában, nem a minőségre."
Ez persze tükröződik az árban is. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Bocsi, ha nem tudtam követni az eszmecseréteket, de kifejtenéd, hogy mit tud a Honor MagicWatch 2, amit a Vivoactive 4 nem? Nekem - mint ahogy azt korábban már írtam - a Honor / Huawei óráival két komoly bajom van. Az egyik a kijelző (OLED: nekem nem kell a "csicsa", inkább a jó kültéri olvashatóságra szavazok és az nagyobb üzemidőre) a másik a szoftver (Health), ami egyszerű mint a szög, cserébe zárt (adat se ki, se be).
-
Dwatti
addikt
Ami még megéri az egy akciós fr 745 kb 145 e körül
-
HKorn
veterán
válasz Dwatti #15231 üzenetére
Mondjuk nálam a javasolt pihenőidő nagyjából stimmel az érzéssel, de persze ezeket el tudnám hagyni. Igazából csak az bosszant, hogy megveszel egy órát 90-ért (VA4) és még mindig kompromisszumot kell kötnöd, közben meg egy feleannyiba kerülő Honor MagicWatch 2 tud mindent.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
anrb
aktív tag
A Garmin a termékpalettáját szoftver alapján differenciálja (ez általában butítást jelent).
A VA4/4s az alábbi FB funkciókat implementálja:
VO2Max Fitness Level
All-Day Stress & Recovery
Body Resources
Fitness Age
Calories Burned
Ezen kívül van még Respiration Rate és PulseOx (az Elevate V3 miatt)Amit te keresel, azt Forerunner-nek hívják (Szerintem az FR245 best buy!)
Amúgy a kívánt funkciók a Suunto-nál is megvannak.Miután megvették a FB Analytics-t, megtehetné a Garmin, hogy felokosítja a termékeit.
De hát akkor ki venne új órát... -
st.habacook
újonc
Hello!
Teljesen uj vagyok a teruleten, de szeretnek egy sportorat venni magamnak elsodlegesen futashoz hasznalnam egy Samsung S10Plus-hoz - most a telefont hasznalom.
Tovabba hasznos lenne:- Pulzusmeres,
- Lepesszamlalo
- Vizallo, de nem hasznalom uszashoz
- Adidas Running app-pel mukodjon
- GPS - nem csak tracking funkcioval
- Ne kelljen tolteni mindennap, ha elmegyek naponta 1 orat futniKeret kb. 50 000Ft. Letezik ilyen ora vagy almokat kergetek?
StHabacook
-
Dwatti
addikt
Garmin óráknál a A VO2 max. adatokat a FirstBeat biztosítja. Firstbeat és a Garmin® együttműködés.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
Dwatti
addikt
Fenix 7 seria és társait valószínű hogy ősszel láthatjuk. Most, hogy az Enduro kint van, nem lenne értelme előbb kiadni az órát.
Itt vannak a legutóbbi Fenix sorozat megjelenési dátumai:
Fenix 5 - 2017. március
Fenix 5 Plus - 2018. június
Fenix 6 - 2019. augusztus
Fenix 6 Pro Solar (6 / 6s) - 2020. július[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz Winnie The P #15217 üzenetére
Telefonak elvileg nincs jelentősége Az amazfit órákhoz van Zepp Hu app nem hivatalos de használható, óra nyelve nem magyar.
ennyi pénzért szerintem is
Amazfit gts 2 mini
Huawei watch fit
(magyar nyelvű)
Esetleg gyüjtss még akkor Honor magic watch2 42mm
Huawei watch gt 2 42mm
vagy Garmin venu sq[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Ok köszi. Azt nem tudom, hogy annak van-e jelentősége, hogy egy Xiaomi Mi8 Lite-al használná?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
G-Bali
senior tag
Hali
Van valami infó hogy mostanában jelentenek be valamint (szoftverek &OS ,új óra ).?? vasalás előtt állok és hátha jön valami újjjj!! -
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #15209 üzenetére
Tf kijelző : Háttérvilágítás csak este és esetleg beltérben kell, jól látható felhős időben, beltéri lámpafényben is.
Beltéri nappali kép háttér világítás nélkül :
lámpa alatt :[ Szerkesztve ]
-
-
HKorn
veterán
válasz Winnie The P #15208 üzenetére
Ennyi pénzért az EKG-t el kell engedni, az legolcsóbban Samsung Watch Active 2-ben van olyan 70K környékén. Esetleg ezek jöhetnek szóba, de ezeknél a Zepp app-ban magyar nyelv nincs Amazfit GTS2 mini [link] , Huawei Watch Fit [link] itt az sokkal jobb, magyar nyelvű.
Ha kerek kell és nagy akkor 46mm-es méretben ez van [link], van még pár opció, majd Dwatti még ajánl neked
Run&Ride
-
Fifi
őstag
válasz <Adamsky> #15209 üzenetére
Az enyém Fenix 6X Sapphire PRO, de minden 6X egyben PRO is.
Egy jó összefoglaló a Fenix 6 termékcsaládról.
Nem kell versenysportolónak lenni, hogy használj egy ilyen órát. Én sem vagyok az.Kijelzőben is van különbség, de ez emberfüggő is. Én 20%-os fényerőn használtam mindig a fenix óráim, a feleségem 100% fényerővel az ő vivoactiveját. Szerintem semmi nem indolja az ő beállítását, de hát az ő kezén van.
A háttérvilágítás az órámon helyzetfüggően lehet állítani:
- sporttevékenység közben
- ha nincs sporttevékenység
- alvás alatt
Ezeken belül mind külön lehet szabályozni:
* gombnyomásra kapcsoljon be
* figyelmeztetésre kapcsoljon be
* kézmozdulatra kapcsoljon be
És még ezeken belül is van 3 opció:
~ be
~ ki
~ naplemente után
* meddig legyen bekapcsolva
* mekkora legyen a fényerő
Szóval el lehet játszani a beállításokkal.
Nálam úgy van beállítva, hogy minden helyzetben gombnyomáskor, riasztáskor kapcsoljon be a háttérvilágítás 8 másodpercre 20%-on. Napközben semmi szükség rá, de este meg ne kelljen ezért külön állítgatni, ha az nem alvásidőben van, melynek intervalumát meg tudod adni.
Sport alatt meg ez van megfejelve azzal, hogy naplemente után, ha magam fele fordítom, akkor is kapcsoljon be a háttérvilágítás.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez a "sima" (nem Pro) verzió? Komoly cucc! Én azt hiszem nem vagyok ekkora sportoló, hogy ki tudjak használni egy ilyen órát.
Ha csak a kijelzőt nézzük, van különbség a te órád és a feleségedé között? Háttérvilágítás nélkül, közepesen felhős időben még olvasható a kijelző? Vagy kérdezhetném úgy is, hogy mikor van szükség a háttérvilágításra? -
Winnie The P
őstag
Hali! A feleségemnek szeretnék vásárolni egy okosórát. A vásárlás később lesz. Ami fontos, hogy mérje az alapvető dolgokat (pulzus, szaturáció, és esetleg ekg). Legyen vízálló, szilikon szíj, minél nagyobb kijelző, max keret 30-35k. Mi az ajánlott ezen kritériumoknak? Nézegettem én is, de nem vagyok ebben a témában annyira jártas. Köszönöm a segítséget!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Dwatti
addikt
válasz <Adamsky> #15203 üzenetére
Van hivatalos garmin blog
fb-csoprtot a sok felhasználó miatt érdemes olvasni -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Dwatti #15198 üzenetére
Ááá... nem élek a facséval, de köszi!
Viszont az meglepő, hogy sem a típusnak, de még a márkának sincs saját topic-ja.#15202 Fifi
Köszi a választ! A telefon nélküliséget úgy értem, hogy ahhoz nyilván kell net, hogy a contactless payment működjön (token kulcsok letöltése). Szóval elvileg X db fizetés lehetséges csak net, - ill. ez esetben telefon - nélkül. Ezzel kapcs. van tapasztalatod?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest