- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibike8 #25983 üzenetére
Ez egy nesze semmi, fogd meg jól válasz.
Lényeg: ha nem lennénk szankcionálva, akkor úgy működhetne az óránk, mint a Google Pay-es órák. Ebben az esetben az OTP Bank, K&H Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, Erste Bank ügyfeleként fizetni is tudnál az órával.
Még rövidebben: itt az EU-ban nem működik, és jó eséllyel nem is fog. -
Kbali
nagyúr
válasz
tibike8 #25983 üzenetére
Érdekes - tudsz mutatni erről termékleírást? Mert a Honor Watch 5 honlapján erről egy büdös szót nem írnak. A Google Pay-hez pedig Google oprendszer szükségeltetik (azzal meg biztosan nincs 15 nap üzemidő).
-
Kbali
nagyúr
válasz
tibike8 #25974 üzenetére
ööö - Erste Apple-garmin-Google és Xiaomi pay-t támogat. Szerintem a Honor ezek közül egyiket sem. És a termékoldal szerint NFC sincs benne.
ERSTE leírás a Watch S3-hoz
A Xiaomi szerint működnie kellene -
BiP
nagyúr
válasz
tibike8 #20887 üzenetére
Ugyanarról az appról beszélünk?
Mert nálunk teljesen más verziók vannak. Feleségem telefonján 7.1.3 volt, most frissítettem 7.3-ra. Magyar maradt.
Nekünk sose volt 4.4, (igaz, csak szeptember óta van), de talán 6.x sem.(Androidos, a Play áruházban Zepp (formerly Amazfit) )
-
krampy
csendes tag
-
-
scyllarus
veterán
válasz
tibike8 #13212 üzenetére
Ezt mondtam. Nekem nagyon tetszik maga a Xiaomi márka, de ez a sok brandelt cucc a saját appjával... Semmi más nem kellene nekik, mint írni egy saját, mindent összefogó appot. Mivel így is a nevük alatt fut az almárka, megkapnának minden drivert, API-t, stb. és legalább a kis cégeknek nem kellene az appal foglalkozni. Mindenki jól járna...
-
Orgi
addikt
válasz
tibike8 #13116 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan érdeklődésképpen kérdezném, hogy ha jól tudom a lényegi különbség a Huawei Watch Fit és a Honor Watch ES között, hogy az utóbbiban nincsen gps. Én főleg mondjuk túrázáshoz használom a mostani Band 5-öt, amiben szintén nincs, de nem is kell, mivel folyamatos teló kapcsolatban van, amin amúgy is megy a gps és a túra program. Ilyenkor hogy néz ki a beépített gps, te kapcsolgatod hogy menjen-e vagy sem, vagy magától kapcsolja be mindig?
-
Badboys
őstag
válasz
tibike8 #13062 üzenetére
Nálam nem volt szempont az üzemidő mert a HW 2 őt is 3 naponta töltöttem eleinte. Mielőtt szervizbe küldtem akkor már 20 km kerékpározás után töltő kellett neki. Az sajnos így igaz nem olcsó mulatság. Annyiban volt szerencsém, hogy a HW 2 vételi árát beszámolták.
pruzsi: Mit rendeltél? Bármelyiket is nem fogtál mellé.
-
HKorn
veterán
válasz
tibike8 #12932 üzenetére
Szerintem ilyen nincs, Xiaomit (Amazfit) nem vennék, sok a panasz ott mindenre, értesítésekkel is van gond (ékezetek, emojik) plusz app is egy katyvasz és nem magyar nyelvű. Garmin Vivoactive család lenne jó neked is, de az meg nem tud BT hívást és drága. Samsungok tudnak mindent, de akksiban gyengék. Ez van.
-
HKorn
veterán
-
válasz
tibike8 #12759 üzenetére
Vérnyomás mérésre non invazív esetben továbbra is a felkaros mérés a gold standard! A csuklós mérés is csak pontatlan bohóckodás. Egy óra meg még annál is pontatlanabb lehet. Ha igazából egyéb funkciót nem használnál ki, vagy nem tudod elképzelni, mire hasznàlnàd, akkor neked tényleg felesleges.
-
anrb
aktív tag
válasz
tibike8 #12756 üzenetére
Kétféle kerek vérnyomásmérős óra van, már kapható a szögletes Asus utódja is (egy éve mutatták be). Nem klinikailag validált, és valószínűleg emiatt sem tünteti fel az Asus - korrekt módon - a funkciót a reklám anyagokban. Egyébként 300 EUR az Amazonon: [link]
Az Omron HeartGuide továbbra sem rendelhető itthon, de 549 EUR körüli áron lesz: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple watch Series 10 42mm hibátlan 2027.05.09.
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest