Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
noorbertt #51028 üzenetére
Igen,CMS a progi amiről használom a win-es laptopon és a droidos telefonon és tableten is...
Nincs a programmal semmi bajom csak mivel gondolom ez a "gyári alkalmazás" tehát nem annyira megbízható,de lehet ezt rosszul gondolom.
Ha nem így van akkor maradhat a CMS mert ezt már megszoktam.
Kikapcsoltam a netet itthon,mobilnetről rámentem xMeye app-al amit azon használok és nem érem el a kamerákat.(nyilván ez is a felhőn keresztül kapcsolódott eddig ha távolról akartam elérni a kamerákat)
Tehát most már csak egy vpn servert kell beállítanom itthonra és azon kapcsolódnom pl a CMS vagy a XMEYE app-al és így meg vagyok a kínai serverek kikerülésével?Igen a családtagoknál majd vmit ki kell találnom de azt majd megoldom mert + 1 személyről van szó aki használja néha a kamerákat...)
Ha ez itt nagyon off akkor folytathatjuk PÜ-ben is,de lehet más is akarja majd így üzemeltetni a saját otthoni kameráit....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest