Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Már többször felemeltem a szavam azellen, hogy nem elég a hülye kis picsáknak hogy f..z van a kezükben, még pislognak is mellette. Nekem ne pislogjon másfelé, ha azt állítja hogy őbizony mennyire szerelmes...haha, azt se tudja miaz. Na mindegy..
Lényeg hogy rájöttem hogy tudom lekezelni: Ha látom hogy les miközben a faszijával nyalakszik, akkor jól láthatóan és széles vigyorral ráköszönök, és próbálom letámadni metakommal, és úgy kezelni, mintha a csávó ott se lenne. Eddig 5-ből 5 eset végződött azzal, hogy a csaj vagy abbahagyta a kifelé pislogást(pedig tudtam volna folytatni), vagy a csávó vette észre, hogy a nője guminőként viselkedik, és teljesen másra figyel, de persze akkor én már ott se voltam. Hú de jó volt látni ahogy hirtelen konfliktus kerekedett
de hát nem ez a céljuk? Akkor meg viseljék a csetepatét ami jön a hülye leskelődésükből. A következő lépésem úgyis az lesz, hogy nemcsak meta, hanem egyéb kommunikációval is letámadom a csajt, mintha ismerném, majd otthagyom őket egymásnak fortyogni.
Franc a pofájukba,
Úgy tűnik az a nő se foglalt, akin fekszenek. Vagy amelyiknek döglött ló legel a sírján..vagy hogy van ez?Na, nézzünk formaegyet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Titan Quest II
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hát nem ez a céljuk? Akkor meg viseljék a csetepatét ami jön a hülye leskelődésükből. A következő lépésem úgyis az lesz, hogy nemcsak meta, hanem egyéb kommunikációval is letámadom a csajt, mintha ismerném, majd otthagyom őket egymásnak fortyogni.
Úgy tűnik az a nő se foglalt, akin fekszenek. Vagy amelyiknek döglött ló legel a sírján..vagy hogy van ez?