- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Már többször felemeltem a szavam azellen, hogy nem elég a hülye kis picsáknak hogy f..z van a kezükben, még pislognak is mellette. Nekem ne pislogjon másfelé, ha azt állítja hogy őbizony mennyire szerelmes...haha, azt se tudja miaz. Na mindegy..
Lényeg hogy rájöttem hogy tudom lekezelni: Ha látom hogy les miközben a faszijával nyalakszik, akkor jól láthatóan és széles vigyorral ráköszönök, és próbálom letámadni metakommal, és úgy kezelni, mintha a csávó ott se lenne. Eddig 5-ből 5 eset végződött azzal, hogy a csaj vagy abbahagyta a kifelé pislogást(pedig tudtam volna folytatni), vagy a csávó vette észre, hogy a nője guminőként viselkedik, és teljesen másra figyel, de persze akkor én már ott se voltam. Hú de jó volt látni ahogy hirtelen konfliktus kerekedett
de hát nem ez a céljuk? Akkor meg viseljék a csetepatét ami jön a hülye leskelődésükből. A következő lépésem úgyis az lesz, hogy nemcsak meta, hanem egyéb kommunikációval is letámadom a csajt, mintha ismerném, majd otthagyom őket egymásnak fortyogni.
Franc a pofájukba,
Úgy tűnik az a nő se foglalt, akin fekszenek. Vagy amelyiknek döglött ló legel a sírján..vagy hogy van ez?Na, nézzünk formaegyet..
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Docker konténerizálás
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI Crosshair 16 HX gamer laptop! -i9 14900HX, RTX 4060 8gb (140w), 32gb DDR5
- !BONTATLAN! Ghost of Yotei collector s edition!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7400-6500 MBs - 100/100 - Garancia
- BenQ W2700 4K HDR Home Cinema Projector - 100% DCI-P3
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de hát nem ez a céljuk? Akkor meg viseljék a csetepatét ami jön a hülye leskelődésükből. A következő lépésem úgyis az lesz, hogy nemcsak meta, hanem egyéb kommunikációval is letámadom a csajt, mintha ismerném, majd otthagyom őket egymásnak fortyogni.
Úgy tűnik az a nő se foglalt, akin fekszenek. Vagy amelyiknek döglött ló legel a sírján..vagy hogy van ez?