Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToBeY
    nagyúr

“Mai vilagban” - ezzel mire gondolsz? Mert szerintem sokkal biztonsagosabb ma a kozteruletek tobbsege es a tomegkozlekedes, mint korabban, de ezt “erzesre” nem tudom jobban indokolni. A sok kamera miatt talan?

Miskolci ismeroseim is allitjak, hogy nagyon rossz a kozbiztonsag a varosban, de autoval kozlekednek mindenhova es nincs tul sok kontaktjuk az utcan, vagy tomegkozlekedesen, tulajdonkeppen a “hirekre” alapozzak az egesz velemenyuket.

Nem tudom,de a 90-es években nem lehetett olyanról hallani,hogy három férfi zaklatott egy lányt a járművön,vagy hogy három-négy tinédzser megkéseli az ötödik társukat mert kell valamilyen tárggya/pénze, vagy mert beszólt neki tegnap.
    De lehet csak a boldog tudatlanság miatt érzem így,hogy az emberekhez nem jutott el minden hír.Csak volt este egy híradó az M1 ami ott lement az volt.
    Most meg mindenki zsebében ott a fasza kamerás mobil,és ha lát valamit,akkor azt felteszi valamelyik közösségi médiára instant.

De 90-es években tényleg nem agódtak a szülők ilyen módon a gyerek miatt mint most.

Új hozzászólás Aktív témák