- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Jobb topicot nem találtam, de hátha van hasonló helyzetben lévő ember itt.
Budapest, normál család, szülők dolgoznak, 2 lánygyermek: 10 és 3 éves. Jelenleg mindketten az Örs közelébe járnak iskolába, oviba (5 percre lakunk onnan). Felmerült, hogy a nagylány 8 osztályos gimibe menne, de ilyenek nincsenek a közelben. BKV-val viszont több is elérhető, pl az M2-vel a Déli pályaudvar közelében (Szilágyi Erzsébet, Kosztolányi Dezső).
Jelenleg én hozom-viszem a gyerekeket autóval, mert akár home officban vagyok, akár bemegyek dolgozni, ez belefér. Viszont ez a kör a szóba jöhető gimikkel már nem férne bele időben. Ti el mernétek engedni egyedül az akkor már 11 éves gyereket BKV-val a suliba és haza, vagy ez még korai? Fogadjunk bébiszittert aki elviszi vagy hozza? (Talán az egyik utat meg tudjuk oldani, a két út az, ami már nem megy.) A feleségem 8-17 között dolgozik így is 7-kor indul és 18-ra ér haza, nagyszülői segítség nincs. Más megoldási ötletetek van, ti mit csinálnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest