Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

NYaraló felújítás, napelem, alaptól új minden is.
    Hétfőre ígérte IKEA a bútor szállítást 11-15 között. Lejöttünk abban a tudatban hogy jön az ágy is milyen fsza lesz. Hát 17kor már telefonáltam hogy WTF mert így a földön alszunk. 1,5 órára rá jött ember h szállítana. Ok, megjött behordott mindent - kivéve az ágykerethez a matracot :W Ok, akkor alszunk a kanapén 90 cm -n ketten. Sebaj többi itt van szerelek.
    Kedd
    Akkor álljak neki amit tudok csinálni. Mosogatót raknám be, kicsi a munkalapban a nyílás. Akkor álljunk neki kézi reszelővel. MEgcsináltam, kötném a szifont erre látom hogy nem jó a ház kiállásaihoz. OBI. Megvettem ami kell vissza nekiállok erre kiderül hogy a felxi cső meg nem jó méret a lefolyó aljához. OBI vissza, újra nekiállok, megy. Hurrá.
    Szerda
    Akarom bekötni a főzőlapot meg a sütőt lenyomom a biztiket de csak nem hagy a napelem miatt a kisördög rámérek a fázisra hát van még venne delej. Na mondom akkor én nem szerelek, szólok napelemesnek h jöjjön már mert hát izémizé. Az kijön közli hogy valami gebasz van mert a 25 panel két stringje körül az egyik nem működik és hát különben is a kolléga aki installálta szabin van. Ok akkor várunk, de keresek egy villanyászt aki feszültség alatt is hajlandó szerelni. Az kijön közli hogy a 3x 16A nem elég mert csak és különben is vegyek tőle túlfeszvédelmet mert csak. Mondom neki hogy ezt itt most hagyjuk abba, majd lesz ha kell de nem ezt beszéltük a telefonba, azt csinálja meg. Akkor menjek már el neki kellékanyagért Siófokra amíg ő nekikészül és így nem veszítünk időt. Naccerű, elmentem, megcsinálta - konyhabútort nem raktuk vissza a helyére mert a beszerelt eszközökkel már nehéz és hát azt nem. Ok.
    Csütörtök
    Ma reggelre a vécé eldugult. Semmi le, de inkább fel az viszont a zuhanyban és a mosogsatóban is. Hívom a duguláselhárítást. 13ra ki is érnek, kiderül h házon kívül egy növény benőtte a csövet. Kitakarították és pici pénzért segítettek a konyhabútort a helyére emelni.
    IKEA hallgat- felhívom őket, hát ők nem is látják hogy itt valami probléma lenne, és nem is ütemeztek második kiszállítást így türelmet kér mert beszéni kell a szállító céggel. De ha az megoldás visszautalja az árat és menjek el a legközelebbi áruházba vegyem meg ott és szállítsam magam a matracot. Mondom kifizettem 24000 Ft-t a szállításért. VÁlasz: a a többit ki is szállították még ha a rendszer nem is ezt mutatja. OK.
    Most itt ülök Siófokon és várom hogy mi a pöts lesz de nem tudok sok mindent csinálni mert alapvetően két napos itt létet terveztünk.

Új hozzászólás Aktív témák