- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Úgy vagyok vele, hogy túl sok pénz ne álljon a telefonban. Másrészt a családban én állítottam be minden új készüléket, de nagyon sokáig nyomógombos Nokia-t használtam.
Amikor az első Android telefonomat vettem, addigra már a párom elhasználta a second hand Apple 3G-t, aztán valami Huawei-t nyúzott, a gyerekek valami csempés Nokia-t nyomkodtak.
Mikor végre rászántam magamat, akkor vettem valami faék Lenovo-t, amiben még cserélhető akkumulátor volt.
Azt nagyon komáltam, de borzalmas volt az akkuvezérlője és másfél évente új akkumulátor kellett hozzá.
Aztán lett egy Androidos Nokia, nagyon szép kijelzővel, de kontaktos lett az usb csatlakozást, mert hirtelen pattantam fel és vittem volna, miközben még töltőn volt.
Most Motorola G10 van, de jobban kedvelem az öregecske Nokia kijelzőjét és a méretét. Azóta sincs jobb megoldás, mert minden új telefon tabletnek néz ki a kicsi kezeimbe fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest