- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Úgy vagyok vele, hogy túl sok pénz ne álljon a telefonban. Másrészt a családban én állítottam be minden új készüléket, de nagyon sokáig nyomógombos Nokia-t használtam.
Amikor az első Android telefonomat vettem, addigra már a párom elhasználta a second hand Apple 3G-t, aztán valami Huawei-t nyúzott, a gyerekek valami csempés Nokia-t nyomkodtak.
Mikor végre rászántam magamat, akkor vettem valami faék Lenovo-t, amiben még cserélhető akkumulátor volt.
Azt nagyon komáltam, de borzalmas volt az akkuvezérlője és másfél évente új akkumulátor kellett hozzá.
Aztán lett egy Androidos Nokia, nagyon szép kijelzővel, de kontaktos lett az usb csatlakozást, mert hirtelen pattantam fel és vittem volna, miközben még töltőn volt.
Most Motorola G10 van, de jobban kedvelem az öregecske Nokia kijelzőjét és a méretét. Azóta sincs jobb megoldás, mert minden új telefon tabletnek néz ki a kicsi kezeimbe fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Használt monitorok ÁRAI....
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest