- Milyen okostelefont vegyek?
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Csak nekem van az az erzesem, hogy egyre hitvanyabb es egyre dragabb minden? Az elmult egy evben epitkeztunk es lakberendeztunk. Az epitkezesrol inkabb ne is beszeljunk, ahhoz kepest, hogy pont tizszer annyiba kerul a lakas, mint amiben most elek es tiz eve vettem szinten ujonnan, elkepesztoen troger munka sok helyen.
De a lakberendezesnel sem tudok mondani olyan pontot, ahol valami elsore sikerult volna, vagy serulesmentesen jott volna meg. AEG konyhagepek karcos rozsdamentes elolappal. Nobilia nemet konyhabutor torott vazzal, tobb serult elolappal, cseredarabok eseteben is, tehat nem egyszeri hiba. Olasz designer butorok hianyos szerelvennyel, eltunt rendelessel, karcos labbal. Nemet furdoszobai szekreny karcos tukorrel. Osszeszerelhetetlen, hibas menetes allolampa, szinten nem fapad arkategoriaban. Es meg sorolhatnam. Egyszeruen nem ertem, ennyire balszerencses nem lehetek, es tenyleg nem alsopolcos dolgokrol beszelunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest