Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem ez is segített kideríteni , hogy éjszaka Somogyi jelenség van , vagy az esti inzulin adag volt sok. Nekem is az volt a problémám, hogy utáltam rendszeresen szúrni az ujjamat, plusz ugye olyan specifikus típusú diabéteszem van ( type 3, mody1) ami nagyon kevés embernek.
Így derült ki pl. az is hogy a teljes kiőrlésű cuccok amiket annyira reklámoznak a 160 g-os diétában, azok nekem tizen hármas cukrot csináltak a megadott Ch mennyiség esetén. Na most a magas vércukor érték az tönkreteszi az érfalat, ha ez hosszan tart akkor microvaszkuláris szinten érelhalás lehet . Szóval még normál, ujj egyes vércukor méréss ez nem igazán derült volna ki, a szenzor grafikonjan nagyon szépen látszott mi történik. A telefonnal bluetoothos kapcsolatban van, ezen keresztül küldi át az adatot. Elvileg az elem tovább is bírná mint két hét, de szoftveresen be van állítva most meg nem mondom hogy a szenzoron, vagy az alkalmazásban , de két hét a megbízható működés , emiatt addig működik csak. Hba1c-t elég jól becsüli ( nekem ugyanaz jött ki rá mint vérvétellel ), áldom a nevét, aki ezt kitalálta . Pumpa se kell hozzá.
Amúgy nekem azóta már nem kell inzulin, mert semaglutide és egy őskövület sulphonylurea hatóanyagú gyógyszer rendben tartja a cukrom , de előbb utóbb megint inzulin kell , ugyanis a genmutaciom nyírja ki a gasnyalmirigyem béta sejtjeit .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- No Rest for the Wicked
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Projektor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest