- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs valami fasza vírusirtó? Up to date def adatbázissal?
10 napja itthon vagyok, náthás diagnózissal, köhögéssel, orrm.üreg dugulással, köptetővel, orrspray-vel, antibioval.
Felszakadozás nem volt kielégítő, orrdugulás 1 nap után elmúlt. Maradt viszont hát-mellkas diszkomfort(fájdalom), száraz, ritkán ürülő tüdős köhögés, ritkás vizes orrfolyás, dobozból beszélés, és pontosan egy hete se szag, se íz...
Csütörtök doki, hát lehet akár covid is. Sok folyadék, pihenés, majd elmúlik. Szerda óta majdnem 0 változás. Napközben elvagyok, már vagy 30 liter kamillateát megittam 1 kiló mézzel, infralámpáztam, étvágyam kevés, ízek nincsenek, de lefekvés után 20 perccel elkezdődik a köpjük ki a tüdőnket késztetés, amibe 3-4 óra után tudok belealudni, de tegnap már nem a köhögés kínzott, hanem az, hogy állandó felriadás volt a légzéskimaradásnak tűnő pillanatokra. Másfél órán át küzdöttem, koncentráltam, egyenletes légzés, relax, pihenés, alvás, majd hirtelen nagy levegő, mint vízből feljőve. Na és ez már tényleg kezdi megráncolni az agyam eddig simább részét is. Ja, nehézlégzés nincs, orrdugulás nincs, tele tudom szívni a tüdőm, meg kifújni, nem köhögök bele, de pl ha oldalt fekszem elkezd szorítani, és köhögtet. SpO2 elvileg 97-99.Ja, az hogy szügyig vagyunk hóval az pont 10 napja nem érint, de kicsit segítene ha hetente egyszer napot látnék. Meg f om se akar hetekig táppénzen lenni. (3 nap felett bukta a cafeteria, szóval már mindegy, de na)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest