- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs valami fasza vírusirtó? Up to date def adatbázissal?
10 napja itthon vagyok, náthás diagnózissal, köhögéssel, orrm.üreg dugulással, köptetővel, orrspray-vel, antibioval.
Felszakadozás nem volt kielégítő, orrdugulás 1 nap után elmúlt. Maradt viszont hát-mellkas diszkomfort(fájdalom), száraz, ritkán ürülő tüdős köhögés, ritkás vizes orrfolyás, dobozból beszélés, és pontosan egy hete se szag, se íz...
Csütörtök doki, hát lehet akár covid is. Sok folyadék, pihenés, majd elmúlik. Szerda óta majdnem 0 változás. Napközben elvagyok, már vagy 30 liter kamillateát megittam 1 kiló mézzel, infralámpáztam, étvágyam kevés, ízek nincsenek, de lefekvés után 20 perccel elkezdődik a köpjük ki a tüdőnket késztetés, amibe 3-4 óra után tudok belealudni, de tegnap már nem a köhögés kínzott, hanem az, hogy állandó felriadás volt a légzéskimaradásnak tűnő pillanatokra. Másfél órán át küzdöttem, koncentráltam, egyenletes légzés, relax, pihenés, alvás, majd hirtelen nagy levegő, mint vízből feljőve. Na és ez már tényleg kezdi megráncolni az agyam eddig simább részét is. Ja, nehézlégzés nincs, orrdugulás nincs, tele tudom szívni a tüdőm, meg kifújni, nem köhögök bele, de pl ha oldalt fekszem elkezd szorítani, és köhögtet. SpO2 elvileg 97-99.Ja, az hogy szügyig vagyunk hóval az pont 10 napja nem érint, de kicsit segítene ha hetente egyszer napot látnék. Meg f om se akar hetekig táppénzen lenni. (3 nap felett bukta a cafeteria, szóval már mindegy, de na)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy ruhás topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest