Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Messze nyolcezer fölött!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs valami fasza vírusirtó? Up to date def adatbázissal?
10 napja itthon vagyok, náthás diagnózissal, köhögéssel, orrm.üreg dugulással, köptetővel, orrspray-vel, antibioval.
Felszakadozás nem volt kielégítő, orrdugulás 1 nap után elmúlt. Maradt viszont hát-mellkas diszkomfort(fájdalom), száraz, ritkán ürülő tüdős köhögés, ritkás vizes orrfolyás, dobozból beszélés, és pontosan egy hete se szag, se íz...
Csütörtök doki, hát lehet akár covid is. Sok folyadék, pihenés, majd elmúlik. Szerda óta majdnem 0 változás. Napközben elvagyok, már vagy 30 liter kamillateát megittam 1 kiló mézzel, infralámpáztam, étvágyam kevés, ízek nincsenek, de lefekvés után 20 perccel elkezdődik a köpjük ki a tüdőnket késztetés, amibe 3-4 óra után tudok belealudni, de tegnap már nem a köhögés kínzott, hanem az, hogy állandó felriadás volt a légzéskimaradásnak tűnő pillanatokra. Másfél órán át küzdöttem, koncentráltam, egyenletes légzés, relax, pihenés, alvás, majd hirtelen nagy levegő, mint vízből feljőve. Na és ez már tényleg kezdi megráncolni az agyam eddig simább részét is. Ja, nehézlégzés nincs, orrdugulás nincs, tele tudom szívni a tüdőm, meg kifújni, nem köhögök bele, de pl ha oldalt fekszem elkezd szorítani, és köhögtet. SpO2 elvileg 97-99.Ja, az hogy szügyig vagyunk hóval az pont 10 napja nem érint, de kicsit segítene ha hetente egyszer napot látnék. Meg f om se akar hetekig táppénzen lenni. (3 nap felett bukta a cafeteria, szóval már mindegy, de na)
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Java programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Dell Precision munkaállomások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Messze nyolcezer fölött!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs