Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nincs valami fasza vírusirtó? Up to date def adatbázissal?
10 napja itthon vagyok, náthás diagnózissal, köhögéssel, orrm.üreg dugulással, köptetővel, orrspray-vel, antibioval.
Felszakadozás nem volt kielégítő, orrdugulás 1 nap után elmúlt. Maradt viszont hát-mellkas diszkomfort(fájdalom), száraz, ritkán ürülő tüdős köhögés, ritkás vizes orrfolyás, dobozból beszélés, és pontosan egy hete se szag, se íz...
Csütörtök doki, hát lehet akár covid is. Sok folyadék, pihenés, majd elmúlik. Szerda óta majdnem 0 változás. Napközben elvagyok, már vagy 30 liter kamillateát megittam 1 kiló mézzel, infralámpáztam, étvágyam kevés, ízek nincsenek, de lefekvés után 20 perccel elkezdődik a köpjük ki a tüdőnket késztetés, amibe 3-4 óra után tudok belealudni, de tegnap már nem a köhögés kínzott, hanem az, hogy állandó felriadás volt a légzéskimaradásnak tűnő pillanatokra. Másfél órán át küzdöttem, koncentráltam, egyenletes légzés, relax, pihenés, alvás, majd hirtelen nagy levegő, mint vízből feljőve. Na és ez már tényleg kezdi megráncolni az agyam eddig simább részét is. Ja, nehézlégzés nincs, orrdugulás nincs, tele tudom szívni a tüdőm, meg kifújni, nem köhögök bele, de pl ha oldalt fekszem elkezd szorítani, és köhögtet. SpO2 elvileg 97-99.Ja, az hogy szügyig vagyunk hóval az pont 10 napja nem érint, de kicsit segítene ha hetente egyszer napot látnék. Meg f om se akar hetekig táppénzen lenni. (3 nap felett bukta a cafeteria, szóval már mindegy, de na)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi