- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Az új előírások miatt olyan durván kell már szigetelni, hogy nem fogod különösebben melegebbnek érezni, mint lejjebb. Én tetőtérben élek, és tök meglepően sokkal jobb a hőmérséklet, mint a panel 10. emeletén volt anno. Igaz, külváros, kertváros, szóval lehűl este, és át tudom szellőztetni. De mivel le van szigetelve alapvetően nem melegszik fel annyira, ha bizonyos dolgokat betart az ember (nappal redőny, és zárt ablakok, szellőztetés este, stb.) Igazából tényleg csak évi pár napra kell a klíma.
Oké, persze számít a környezet is, hogy mennyire van beépítve, mennyire zöld, mennyi a fa, stb.
A beázás elleni szigetelés az mindig rizikós, lehetnek belőle problémák bárhol, de ha jól megcsinálják, akkor évtizedekig nem kell hozzányúlni...
Viszont azt tudnod kell, hogy eladni is nehezebb a legfelső lakást, pont az ilyen sztereotípiák miatt.
Én amúgy inkább a helyszínnel szemben vagyok picit szkeptikus: nem biztos, hogy szeretnék a szemétégetőtől 500 méterre lakni... de ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest