Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
több, mint egy hete folyik a burkolatcsere az utcánkban, reggel 7töl délután 5ig mennek a gépek folyamat, agyoniskolázott munkások ordibálnak, köpködnek, melózni olyan végtelenül gyorsan nem sikerül.
múlt héten is, meg már ezen a héten is megkérdeztem egy értelmesebbnek tűnőt, hogy vajon mikor fogok tudni kiállni a verdával a garázsból, mert idestova nem ártana elmennem dolgozni (nem kell tudniuk, hogy itthonról nyomom, nem mellékesen azért néha tényleg használnám az autót)
már kétszer megígérték, hogy "holnapra meglesz főnök" ehhez képest a garázs előtti árok csak mélyül és mélyül...
persze ha kaptam volna róla esetleg egy papírt, emailt, telefont, bármit ami alapján ezt előre tudom akkor kiveszem a kocsit és nem csesztetek senkit.
vajon hétvégén el tudok menni a nyaralómba, vagy bicajra kell pattannom és lenyomni azt a ~110 kilométert?
talán nem teljesíthetetlen, csak azért vinnék pár tuját, meg szerzámokat...a Zönkormányzatot meg hívogathatom világnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

talán nem teljesíthetetlen, csak azért vinnék pár tuját, meg szerzámokat...