Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
“És, még egyszer mondom, szerintem ingatlant tulajdonolni hosszú távon nem rossz dolog. És vagyont / értéket hagyni a gyerekeinkre sem az.“
Nyilván értem, hogy egy örökölt vagyon mennyivel könnyebbé teheti az egyén életét. Ez inkább ilyen milenneha dolog, hogybha senki nem örökölhetne semmit, akkor vajon nobb hely lenne a világ? Nyilván nem, meg ki is játszanák ezt is, ezek inkább olyan elvi dolgok.
A másik ilyen dolog a bújtatott jövedelem, mint a céges autó, üzemanyagkártya, lakhatási költségtérítés, vagy juttatásként adott luxuslakás, meg ilyenek. Biztos irigy vagyok, ja, de szerintem ez sincs rendben így. Tessék mindenkit megfizetni, nyilván, és akkor telik majd lakhatásra, meg közlekedésre is.
Amúgy is egyre gyakrabban gondolkodom azon, hogy milyen faszán fenntarthatatlan pályán élünk nyomatjuk felfelé spirálban a fogyasztást, meg a növekedést, csak ez ugye a végtelenségig nem fog működni. Eddig azért működött, mert kódolva van a rendszerben néhány évtizedenként valami világégés, ami lenullázza, és mehet megint a növekedés őrült tempóban. Persze most tök jó nekünk (fejlett világba születetteknek), de szarok a kilátások, ha belegondolunk, hogy ez milyen irányba mutat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Elfelejtettem a film címét
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest