Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
“És, még egyszer mondom, szerintem ingatlant tulajdonolni hosszú távon nem rossz dolog. És vagyont / értéket hagyni a gyerekeinkre sem az.“
Nyilván értem, hogy egy örökölt vagyon mennyivel könnyebbé teheti az egyén életét. Ez inkább ilyen milenneha dolog, hogybha senki nem örökölhetne semmit, akkor vajon nobb hely lenne a világ? Nyilván nem, meg ki is játszanák ezt is, ezek inkább olyan elvi dolgok.
A másik ilyen dolog a bújtatott jövedelem, mint a céges autó, üzemanyagkártya, lakhatási költségtérítés, vagy juttatásként adott luxuslakás, meg ilyenek. Biztos irigy vagyok, ja, de szerintem ez sincs rendben így. Tessék mindenkit megfizetni, nyilván, és akkor telik majd lakhatásra, meg közlekedésre is.
Amúgy is egyre gyakrabban gondolkodom azon, hogy milyen faszán fenntarthatatlan pályán élünk nyomatjuk felfelé spirálban a fogyasztást, meg a növekedést, csak ez ugye a végtelenségig nem fog működni. Eddig azért működött, mert kódolva van a rendszerben néhány évtizedenként valami világégés, ami lenullázza, és mehet megint a növekedés őrült tempóban. Persze most tök jó nekünk (fejlett világba születetteknek), de szarok a kilátások, ha belegondolunk, hogy ez milyen irányba mutat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Indul a ChatGPT Health
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő hónapban érkezik a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Android szakmai topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest