Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Tőlem kérdezed, akinek papírja van róla, hogy süket vagyok? Én nem értek ezekhez, szeretem, ha valami szépen szól, de sose értettem, hogy miért (pláne, hogy a magas hangokat nem is hallom). Úgy tűnik, a hallás maga (illetve annak hiánya) a tisztaságérzetet nem befolyásolja. Az is igaz, hogy a fél gyerekkoromat zenélessel töltöttem.
Visszatérve a fülesre, a technika adott, azt a részét ismertem, a zajszűrést én nem szeretem, nyilvános helyen ki nem zárnám a külső hangokat semmiképp. Minőségben én mindig a közepet céloztam, van egy szint, ami alá nem adom (ne prüntyögjön, sercegjen, torzítson), de egy alap minőség után én nem érzem a különbséget. Amúgy autóhifiben is brutális a fejlődés, az is igaz, hogy azért mi is minden autócserénél csak-csak feljebb lépünk, de amikor először meghallottam a 6-os Mazda Bose rendszerét, nem is értettem, hogy bírtam eddig a korábbit, pedig emlékszem, hogy az is milyen jól szólt a G Astra után. De még a Miniben is egyre jobb hangrendszer van, azt is váltottuk többször, és mindegyik érezhető előrelépés, pedig nem egy akusztikai leányálom az a kasztni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elden Ring
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Freemail
- További aktív témák...
- RugKing 4 Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest