Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
hádde aztnemondmár, hogy egy magadfajta utazónak nincs revolut szlája rajta párszáz euróval mindenkor, hogy az ilyen jellegű flincflancokat veszteség nélkül ki tudja heverni...
mert ha nincs, se eur szlád rajta devizával, se otthon párszáz eur valuta, akkor nem ismerlek többé.
a pénzügyi dolgokat meg hiába firtatod, azok szépen mennek a maguk útján, ahogy kell/lehet/szabad/akarják
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván nem szólok bele abba amihez nem értek, de szerintem az elmúlt évek alapján pont erre lehetett számítani legalábbis a pénzpiacon. nem hiába nincs nekem semmilyen megtakarításom az égvilágon, élünk aztán majd megdöglünk a getszibe, evvan.