Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ladybug

őstag

Valahogy semmi nem tűnik jó megoldásnak.

Minél több ember van egy helyen, annál biztosabb, hogy sokan (vagy mindenki) megfertőződnek. Tünetektől és oltottságtól függően ki kevésbé, ki nagyon lesz beteg. Mivel fertőzöttek, jön a karantén. Ergo hiányzik a munkahelyről, vagy a gyerek az iskolából/óvódából/bölcsiből.

Ha lockdown van, azt sokan ismerik, én csak hallottam, meg láttam, hogy mások csinálják. Az intézményünk a két coronás év alatt egyetlen, azaz 1 napot volt zárva a corona miatt, 3-4 hónapon keresztül 50 %-on, 1,5 éve pedig teljes gőzzel megyünk. Ezt valahogy nem tartom normálisnak.
    Na, most akkor mi más bolygónk éltünk? Nem, csak se a gyerekek, se a dolgozók nem olyan fontosak, hogy őket komolyan kellett volna venni. Szolgáltatás…
    De ez más tészta.

Hogy az oltás segít-e vagy sem? Nem tudjuk. Most épp csapos jár az eszemben, mikor pár napja azon filozofált, hogy mi lett volna, ha…

A karantén miatt pedig továbbra is rossz szájízem van, ha arra gondolok, hogy a beteg, fertőzött családtag mellől vki dolgozni vagy iskolába/óvodába/bölcsibe megy. Rendben van, PCR teszteltetni kell magát. Na, de akkor is.

Új hozzászólás Aktív témák