Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #81705 üzenetére
Naja. Igazából senki nem tudja, mi lesz, majd valahogy alakul, de inkább kezdik elengedni, mert mindenkinek a töke tele van már az egésszel. Majd a végén megszámoljuk a hullákat a statisztikában. Mária földjén eddig 40k körüli a mérleg, járulékos veszteségekkel, mint az időben nem megkapott szakellátás, preventív kezelések, szűrővizsgálatok, na, úgy kicsit több. Ha 100k körül megáll, főni kurva büszke lesz, mert az csak 1%. Nagyrészt ugyan saját szavazóbázisból, ahogy mzp is arra igen szerencsétlenül rámutatott, de sebaj, még ez is belefér.
Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem ez a karantén, meg a 1,5 m állandó távolságtartás, de még a maszk is tök okés, persze én antiszociális bunkó vagyok. Egyedül a motyogós tájszólásúak, meg a plexilapok zavarnak. Előbbieket maszk mögül még nehezebben értem, mint egyébként, a hülye plexilap meg olyan szinten blokkolja a hangot, hogy úgy érzem magam, mintha némafilmet néznék. Persze ez megint az én egyéni szoc problémám, tetszett volna nem süketnek lenni. Nem baj, ez megint egy jó indok, hogy kevesebbet járjak emberek közé.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest