Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Tegnap este merengtem el.
19 éves lehettem, amikor a kórházból hazafelé buszozva fültanúja voltam két idős nő pletykálkodásának. Valamiért annyira irritált a semmitmondó beszélgetésük, hogy még az arcomra is kiült az ezzel kapcsolatos ellenszenv. Ezt onnan tudom, hogy a mellettem álldogáló kedvesnek tűnő, csinos lány megszólított és felhívta rá a figyelmemet, beszélgetésbe elegyedtünk.
A buszról leszállva elköszöntünk egymástól, majd soha többé nem láttam.Pár nappal az eset után egy barát barátnőmmel találkozót beszéltünk meg, mondván, hogy a névnapját meg kell illően ünnepelnünk, némi ital és zene kíséretében. Ő nem jött el. Aznap este ismertem meg a fiam anyját.
Eljátszottam a gondolattal, hol lennék ma, ha akkor a buszmegállóból nem egyedül indulok útnak.
Azt hiszem az én ősdöntésem az volt, aminek eredményeként akkor és ott azon a buszon voltam.
(Persze mindezek csak egy narancssárga csacsi balgaságai)
Mikrobi: Mi is a te foglalkozásod (azon kívül persze, hogy az életbenmaradási esélyeit számolgatod az embereknek)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- World of Tanks - OFF topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest