Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Ízelítő a járványkezelésből:
6 éves kisfiam múlt vasárnap délelőtt fejfájásra panaszkodott, délután már rázta a hideg, 39 fokos láz, estére teljesen "elfogyott" a gyerkőc.Hétfőn reggel hívtam a háziorvost, hogy beteg a gyerkőc, mikor mehetünk, adjon időpontot. Kiderült, hogy már van egy gyerek a fiam ovis csoportjában, akinek már a teszt eredményét várják, úgyhogy kérnek tesztet a fiamnak is.
Én a melóhelyről vittem haza hétfőn délután egy tesztet, megcsináltuk, pozitív is lett.Kedden hívtam a háziorvost, hogy a saját teszt pozitív, illetve szóltam az óvodának is.
Mindkettő lerázott, hogy köszönik az infót, de majd akkor szóljak, ha lesz függőpecsétes kutyabőr a fertőzésről.Szerdán jöttek a mentősök, teszteltek. Az már csak hab a tortán, hogy bár a kitöltött papíron azt írják, hogy "az elvégzett gyorsteszt negatív lett, ezért pcr-t is csináltak", valójában gyorstesztet nem is csináltak.
A pcr eredménye viszont még most, péntek este sincs meg.Mindeközben az óvoda, ahol egy csoportban legalább 2 pozitív gyerek volt, tárva nyitva áll.
Hogy volt-e kontaktja a fiamnak, pláne hogy a lányom esetleg ne menjen iskolába, nem kérdezte, nem mondta senki. Mindenesetre kedd óta itthon a család, csak én futok egy kört a melóba délelőttönként, senkivel nem érintkezve, délután home officeolva.
Fiam már jól van, de nekem már kezd kaparni a torkom... De van 3 pfizerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Linux Mint
- VR topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest