Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Ízelítő a járványkezelésből:
6 éves kisfiam múlt vasárnap délelőtt fejfájásra panaszkodott, délután már rázta a hideg, 39 fokos láz, estére teljesen "elfogyott" a gyerkőc.Hétfőn reggel hívtam a háziorvost, hogy beteg a gyerkőc, mikor mehetünk, adjon időpontot. Kiderült, hogy már van egy gyerek a fiam ovis csoportjában, akinek már a teszt eredményét várják, úgyhogy kérnek tesztet a fiamnak is.
Én a melóhelyről vittem haza hétfőn délután egy tesztet, megcsináltuk, pozitív is lett.Kedden hívtam a háziorvost, hogy a saját teszt pozitív, illetve szóltam az óvodának is.
Mindkettő lerázott, hogy köszönik az infót, de majd akkor szóljak, ha lesz függőpecsétes kutyabőr a fertőzésről.Szerdán jöttek a mentősök, teszteltek. Az már csak hab a tortán, hogy bár a kitöltött papíron azt írják, hogy "az elvégzett gyorsteszt negatív lett, ezért pcr-t is csináltak", valójában gyorstesztet nem is csináltak.
A pcr eredménye viszont még most, péntek este sincs meg.Mindeközben az óvoda, ahol egy csoportban legalább 2 pozitív gyerek volt, tárva nyitva áll.
Hogy volt-e kontaktja a fiamnak, pláne hogy a lányom esetleg ne menjen iskolába, nem kérdezte, nem mondta senki. Mindenesetre kedd óta itthon a család, csak én futok egy kört a melóba délelőttönként, senkivel nem érintkezve, délután home officeolva.
Fiam már jól van, de nekem már kezd kaparni a torkom... De van 3 pfizerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- OLED monitor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest