Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem se jott vissza agusztus ota. Erdekes modon az elso alkalommal mikor pl pizza jon, neha egy nagyon pict erzem 1 masodpercig max es utanna semmit, mintha blokkolva lenne. Pizzeria mellett setaltunk el, es mindenki a csaladbol, uu meg aa erzed ezt az illatot, en meg semmit.
Par hete a 4 eves nem tudom mit csinalt a wc-ben, de a padlora erkezett a vegtermek es total semmit nem ereztem abbol sem, szoval ja.Amikor megszagolod a tejet, vagy felvagottat, hust hogy jo-e, vagy hogy eleg fuszeres-e az etel, ott se sokat tudok megallapitani.
Gyerekorvosnal voltunk hetfon, kerdezem a dokit, hogy ha agusztusban voltak covidosok a gyerekek akkor meddig varjunk az oltassal, es mondja , hogy semeddig, harom honapig tart a termeszetes vedettseg, es mar jonnek megint vissza vele.
Mondom biztos elertettem. Ma hivom oket, hogy a gyerek meg mindig beteg, akkor hozzam be egy covid tesztre, ha mondom, de 3 honapja voltak!
Jaja azert, mert egyre jonnek a gyerekek akik nyaron vagy nyar vegen voltak betegek .
B+ es nalunk nyar vegen mar 90%-ban a delta volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest