- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Más: vettem egy Fenix E35 V3 zseblámpát...kurvadrága, de letépi a fejed olyan fényt tol. Eddig mindig csak ilyen eco lámpáim voltak, először kb 1990-ben egy góliátelemes egyenes nagy tölcséres izzós, még megvan, csak már nem használom. Aztán angliában vettem 1994-ben egy olyat, ami alapból fénycsöves, de volt rajta foncsoros reflektor, és ami szenzáció volt, kriptonégő volt benne. Három baby kellett hozzá. Szerettem, erdei táborban hasítottam vele. Aztán ilyenolyan kis promólámpák után kaptam egy Vartát a siófoki Palace-ban egyszer Varta elemlámpás parti címén, az nagyon jó irányfényt adott, két babyvel. Utána tescoban szereztem 3 db dinamóst, ezek egész jók, és a dupla gombakku 11 éve elvan. Ezek már ledesek. Autóba vettem egy Lidlis fejlámpát, az 3 AAA elemmel megy, egész szép fénye van, 3 üzemmóddal. Majd vettem egy 9 ledes fejlámpát, kínait, az hamar feladta.
Melóba menet a vonatmegálló és a cég porta közt nincs világítás, 5:40 körül vaksötétben kell 1 km-t letolni. Cégnél volt egy fókuszálható emos, 3 AAA akksival megy, nem kiemelkedő, de jó fénye volt. De nem volt elég. Megvettem a Fenixet... 5 fokozat+stroboszkóp, 50-150-600-1200-3000 lumen. Azt hittem ez csak olyan kínaias számozás. De nagyon nagyon nem. Ja, 5000 mAh-s, 18 Wh Li-ion akksi van benne, az akku tetejébe kell usb-c-t dugni, és a + pólus közepe ledes töltésjelző. De az hogy egy tenyérnyi kis izé, szemből ránéz az ember, egy 2 centis kis optikát lát, aztán turbo fokozatban 200 méterig reflektorszerű fényt ad, az döbbenet.
Ha valaki ilyesmiben gondolkodik, ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Arc Raiders
- Google Chrome
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest