Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Nagyjabol 10 toresem ezen kivul nemi szakadasom-mutetem volt eleddig, biztos voltam benne, hogy ezutan a bicos taknyolas utan ket het pihi es lazasag eleg lesz. Hamradnapra viszont megjott a dagadas, lilulas, a mozgastartomany nem nott, a fajdalom nem csokkent, igy elmenten rontgenre.. hat vaze csak eltort az a hitvany orsocsont, de hogy hogyan es mitol, azt azota se tudom felfogni. Szerencsere eleg minor a tores, mutetre semmi szukseg, szerintem gipsz se kellett volna, de igy legalabb nehezebb az eskuvoi tancot betanulni, plusz instant szivroham a dragamnak... Es autot sem tudok vezetni, plusz bkvznom kell. Mindezt egy belathatatlan utkeresztezodesben levo utfelujitas miatt, ahol a felbontott aszfalt 'csoppet' poros es salakos volt, igy kanyar kozben ugy szallt el az elso kerek, hogy orom volt nezni. Jobb kezzel nem tamaszottam es nem haritottam, nyoma sincs, igy tenyleg nehez felfogniy hogy tort el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest