Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Nagyjabol 10 toresem ezen kivul nemi szakadasom-mutetem volt eleddig, biztos voltam benne, hogy ezutan a bicos taknyolas utan ket het pihi es lazasag eleg lesz. Hamradnapra viszont megjott a dagadas, lilulas, a mozgastartomany nem nott, a fajdalom nem csokkent, igy elmenten rontgenre.. hat vaze csak eltort az a hitvany orsocsont, de hogy hogyan es mitol, azt azota se tudom felfogni. Szerencsere eleg minor a tores, mutetre semmi szukseg, szerintem gipsz se kellett volna, de igy legalabb nehezebb az eskuvoi tancot betanulni, plusz instant szivroham a dragamnak... Es autot sem tudok vezetni, plusz bkvznom kell. Mindezt egy belathatatlan utkeresztezodesben levo utfelujitas miatt, ahol a felbontott aszfalt 'csoppet' poros es salakos volt, igy kanyar kozben ugy szallt el az elso kerek, hogy orom volt nezni. Jobb kezzel nem tamaszottam es nem haritottam, nyoma sincs, igy tenyleg nehez felfogniy hogy tort el...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest