Hirdetés
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Lila lövésem sincs, hogy XY bank rendszereinél mi a helyzet, nem is én kevertem ide. Én csak a valamiért csak téged sújtó SZJA-lekérdezős "adatbázis hiba vagy valami lóf@sz"-problémánál adok még mindig rá egy elég komoly esélyt.

De ahogy írtam is annak a hozzászólásnak a végén, melyet saját bevallásod szerint nem voltál hajlandó végigolvasni, itt is lehetséges hiba, mint minden informatikai rendszerben, abban az esetben meg ott voltak a szolgáltatást üzeneltető hivatal elérhetőségei, ahol jelezni tudnád, hogy javítsák. Nem ördögtől való dolog az sem, persze tudom, hogy fórumon sírni általában produktívabb eljárás.
fokukac: ebben teljesen igazad van, de attól tartok, ezek nem igazán változtatható dolgok. A NAV-os üzeneteket mondjuk le lehet máshol is kérdezni, de más hivatal esetén meg van lőve az ember, ha nem mentette le, helyezte át tartóstárba időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest