Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech
    addikt

Minden évben relatíve sokan köszöntenek születésnapomon. Köszönhetően főleg a fészbuknak. Idén kíváncsiságból előző napon letiltottam a láthatóságot. Az eredmény nagyjából borítékolható. Nagyjából az a jelenség, hogy a mobilok létezése óta alig jegyzünk meg telefonszámot, max. a legrégebbieket vagy legfontosabbakat. A fészbuk ilyen mobilként működik. Lehet hogy van aki sose tudná meg mikor van valakinek a születésnapja, mások viszont nem akarják megjegyezni mert majd szól a fész. Vagy persze nem is fontos az illető.
    Egyébként az átlagos évi 30-40 köszöntés az idén 5 volt. Abból 1 élőszóban, még előtte, 4 pedig üzenetben, messengeren. Plusz családot nem számoltam bele. Ja meg persze a google és A fészbuk is felköszöntött.
    Mindenesetre jó kísérlet volt.

Nálam ugyanez, kb. 5 éve elrejtettem a szülinapomat, és le is tiltottam, hogy falamra tudjon posztolni bárki. Alig pár ember nincs már csak kikövetve, pedig eleve nagyon szűrt az ismerősi köröm.
    Tulajdonképpen ha belegondolok, már csak néhány csoport és meme oldal miatt van meg a regem, meg a messengert használom néhány emberrel való kapcsolattartásra.

Új hozzászólás Aktív témák