Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz EQMontoya #64818 üzenetére

Regen en is nyomtam a multi city utakat csak a varosnezes miatt, de csak 1 max 2 napra, PL Baltimore-London-Bud, es akkor vagy oda vagy visszafele volt 1-2 nap nezelodes valahol. Aztan tenyleg megemeltek az arakat igy maradt az "ingyenes" multi city.

Direket ugy kerestem jegyet, hogy az egyik normalis sima atszallas legyen, a masiknal viszont a talalati lista aljarol ahol ott voltak az 1-2 napos layover-ek. Igy extra koltseg nelkul meg lehett oldani egy Parizs, Amszterdam, London kiruccanast csak a szallas jott ra. Volt ahol a bornonddel sem kellett szorakozni, atraktak maguktol, kezipoggyaszba meg volt 1-2 valtas ruha. Volt ahol ki kellett szedni a csomagot, az meg ott volt a repteri csomagmegorzobe addig.

Meg csak a nagy diszkont jegyes oldalakhoz se kellett menni, siman meg lehetett csinalni a KLM, BA oldalan direktbe, bar a diszkont oldalak nagyobb kombinalasokat engedtek ugyan azert a penzert, vagy picit olcsobban.
    Azt hozza kell hogy tegyem, hogy legalabb 5-6 eve nem csinaltam, nem tudom mi a helyzet mostansag.

Új hozzászólás Aktív témák