Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    [link]

    Namost vagy megveszed az előre gyártott növényi zsiradékból homogenizált hidrogénezett kemikáliát flakonban, vagy kézzel keversz, versz magadnak habot, aztán azt kenegeted mondjuk a gofridra. emlékszem mikor általános elején minden nap lementünk a buszmegállóhoz a gofrishoz, kivártuk a sorunkat, eleve frissen sütötték, asszem 3 vagy 4 db dupla teljes méretű sütő ment megállás nélkül, és csak a szifonhabos verzióból volt legalább egy csokis, egy gyümölcsös, meg egy mittudoménmár milyen, meg a sima, meg aztán csinálták lekváros habosra, meg lekvárosra, meg porcukrosra, meg már nem is tudom mennyi féle volt. Otthon ez annyiban módosult, hogy egyszerre egy szifonból csak egyfélét lehetett, ha kifogyott, jöhetett a másik féle. És most majd jön a kézzel keverős, ami nyilván messze nem lesz olyan jól kenhető, merev, fújható mint a patronos, de legalább lehet keverni csokisra vagy gyümölcsösre is.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák