Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nyilvánvalóan én vagyok a felelős, hogy a pesti metró kapcsán meg még ezer más dolog kapcsán valakik valamit elb.sztak. De az, hogy ezt gyakorlatilag (innen nézve) csak úgy eltűrik, meg háborognak, már most bőven hetek óta, miközben napról napra minden nap ugyanazt hallja, olvassa mindenki, hogy még mindig minden szar, az illetékesek meg éppen napi 20 milliárddal növelik bizonyos rendezvények "költségeit", ebbe meg szarnak bele...hát igen, egy bizonyos szinten túl ez már innen nézve kabarénak tűnik. Milliárdok röpködnek milliók élete fölött, de még mindig a főváros határain belül.
Egyébként meg ha valami potenciálisan veszélyes, akkor vagy meg kell csinálni (amire nem látok esélyt néhány hónapon belül) másrészt nem kell rá felülni addig, míg meg nem csinálják. Én azzal tudom megóvni a saját testi épségem, hogy nem ülök fel egy potenciális tömeggyilkos eszközre. Nevezzük inkább mostantól tömeggyilkos halálmetrónak.De majd megkérem minden vidéki ismerősömet, hogy ők is utaljanak már a metró felújítására pénzt, meg szakembereket, mással nem tudok sajnos hozzájárulni a helyzet megoldódásához.
A fővárosi utálatom az ott eltöltött idők alatt velem szemben a legtöbbek által éreztetett felsőbbrendűség következménye lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest