Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, csak nem bírok nem hozzászólni...

Szóval, minden, amihez szolgáltatás (munkabér) társul, az drága, persze. De nem kötelező popcornt meg üccsit venni ám, pláne nem 28 ojróért...
Szóval meg lehet ezt oldani parasztosan is, üdítőt vinni be privátban, 130 Ft egy üveg ásványvjz a boltban (nem veszik el).
A Westendbe és az arénába 1700 a jegy, és meg lehet venni mobilról 2 perc alatt, paypalon, ami királyság, és a bejáratnál csak mutatom a vonalkódot és engednek is befele. És a büfében van sonkás és kolbászos szendvics 450 Ft-ért, szerintem bármilyen popcornnál jobb, ráadásul sor sincs, mert másik pultnál adják. A parkolás pedig általában ingyen jár a legtöbb mozijegyhez, csak le kell csipogtatni a parkolójegyet. Szóval én úgy 4000 Ft- ból meg szoktam úszni egy kétszemélyes mozizást.Amúgy elmondani nem tudom, hogy hogy útálom a csámcsogó, szörcsögő mozilátógatógat. Az egyik legfőbb ok, amiért ritkán járok moziba, hogy az első fél-egy óra mindig arról szól, hogy ki mit eszik... Irritáló.
És lehet fokozni, pl. aki nachos-t eszik, és ott tunkol, és kiönti, na, az még egy kategóriával lejjebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest