Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Na, csak nem bírok nem hozzászólni...

Szóval, minden, amihez szolgáltatás (munkabér) társul, az drága, persze. De nem kötelező popcornt meg üccsit venni ám, pláne nem 28 ojróért...
Szóval meg lehet ezt oldani parasztosan is, üdítőt vinni be privátban, 130 Ft egy üveg ásványvjz a boltban (nem veszik el).
A Westendbe és az arénába 1700 a jegy, és meg lehet venni mobilról 2 perc alatt, paypalon, ami királyság, és a bejáratnál csak mutatom a vonalkódot és engednek is befele. És a büfében van sonkás és kolbászos szendvics 450 Ft-ért, szerintem bármilyen popcornnál jobb, ráadásul sor sincs, mert másik pultnál adják. A parkolás pedig általában ingyen jár a legtöbb mozijegyhez, csak le kell csipogtatni a parkolójegyet. Szóval én úgy 4000 Ft- ból meg szoktam úszni egy kétszemélyes mozizást.Amúgy elmondani nem tudom, hogy hogy útálom a csámcsogó, szörcsögő mozilátógatógat. Az egyik legfőbb ok, amiért ritkán járok moziba, hogy az első fél-egy óra mindig arról szól, hogy ki mit eszik... Irritáló.
És lehet fokozni, pl. aki nachos-t eszik, és ott tunkol, és kiönti, na, az még egy kategóriával lejjebb van...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest