Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Hasonloan vagyok en is, szamomra a PC az kell. Legalabbis most igy gondolom. Bar van notim, sajat is ceges is, meg telefon. Tabletem nincs es soha nem is volt. Neha gondolkozom, hogy paromnak vagy nekem lehet, hogy estenkent tartalomfogyasztasra jo lehet, de nincs ra ingerenciam, hogy vegyek. A notit is csak akkor veszem elo, ha az asztalihoz nem ferek oda es nagyon kell valami.
A gyereknek is van sajat PC, bar o inkabb konzolon jatszik, PC-n csak tartalomfogyaszt.
NAS-ra viszont lenne igenyem, illetve szivesen kozponotsitanam a csalad dolgait, valamint neha elgondolkozom, hogy a tv-n kene nezni filmeket, Netflixet, a PC helyett, de aztan rajovok, hogy most inkabb nem forditok energiat, se penzt, mert annyit nem erne most szamomra.
Ha uj helyre koltoznek, mondjuk csaladi hazba, akkor komolyabban atgondolnam, hogy mit hogyan es ugy lenne egyaltalan berendezve, butorozva is, hogy kenyelem mindenek felett.
En a noti eseteben a nagy kijelzot hianyolnam (22"+). Tudom azt is ra lehet kotni, de akkor is ott kell lennie az asztalon a monitornak, akkor meg mar olymindegy, hogy van-e elotte eger/bill illetve az asztal alatt egy PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Windows 10
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest