Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Csak Szingapúrban és Tokióban voltam ezek közül, Szingapúrban szerintem nem feltétlenül van egy hétnyi látnivaló. Pár napra simán jó.
Tokió környékén utazgatni is tudsz, pl. ott van Nikko, egy szép nagy nemzeti park, nagy vízeséssel, régi tenplomokkal, stb.
A skytree szerintem gyerekekkel is poén, császári palota parkja is tök jó, bár Nektek ott most szerintem hideg van.
Ha van a családban technikai érdeklődés, akkor Nagoya 2 óra Shinkansenel, ott a Toyota múzeuma, az brutális, és maglev visz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest