Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz gaborbol #47276 üzenetére

Egyelőre minden harmadik nap van futóedzés, nem túl hosszú táv, egy óra alatt bírok olyan 8-9km között megtenni, szóval van még hova fejlődni, de még csak nemrég kezdtem. Decathlonos futópólókat vettem, marha jók, csak olyan kb fél óra után durván elkezd fájni, ahogy dörzsöl, meg másnapra lett némi hegesedés is, szóval érdemes rá odafigyelni. Előtte a melóspólómban futottam, ami egyébként szintén nem rossz, egy elég szerencsés pamut-műszál kombó, de azért az is elkezd csúnyán átnedvesedni (ha csak a rendes 15 perc bemelegítő futást csinálom egyéb edzés előtt, akkor még elfogadható). Vettem egyébként direkt egy csomó félét, de ugye még nem tudtam, mire kell figyelni, szinte mindenből pamutot vettem (Nike DriFit, Adidas ClimaLite Cotton), mert ugye hétköznapi használatra az azért jóval kellemesebb, de egyértelműen a Jack Wolfskin műszálas túrapólók voltak még a legjobbak, úgyhogy betáraztam kezdésnek pár Kalenji pólót, ezek kényelmesek is, meg nem is izzadok bennük, csak dörzsöl. :U MIvel úgy tűnik, hogy bevált, lehet, kipróbálom majd a következő fázisos változatát is, azon még további flikkflakkok is vannak, hátha az még jobb.

A tippet köszi, vízálló ragtapasz van itthon, majd készülök legközelebbre.

p

Új hozzászólás Aktív témák