Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Egyelőre minden harmadik nap van futóedzés, nem túl hosszú táv, egy óra alatt bírok olyan 8-9km között megtenni, szóval van még hova fejlődni, de még csak nemrég kezdtem. Decathlonos futópólókat vettem, marha jók, csak olyan kb fél óra után durván elkezd fájni, ahogy dörzsöl, meg másnapra lett némi hegesedés is, szóval érdemes rá odafigyelni. Előtte a melóspólómban futottam, ami egyébként szintén nem rossz, egy elég szerencsés pamut-műszál kombó, de azért az is elkezd csúnyán átnedvesedni (ha csak a rendes 15 perc bemelegítő futást csinálom egyéb edzés előtt, akkor még elfogadható). Vettem egyébként direkt egy csomó félét, de ugye még nem tudtam, mire kell figyelni, szinte mindenből pamutot vettem (Nike DriFit, Adidas ClimaLite Cotton), mert ugye hétköznapi használatra az azért jóval kellemesebb, de egyértelműen a Jack Wolfskin műszálas túrapólók voltak még a legjobbak, úgyhogy betáraztam kezdésnek pár Kalenji pólót, ezek kényelmesek is, meg nem is izzadok bennük, csak dörzsöl.
MIvel úgy tűnik, hogy bevált, lehet, kipróbálom majd a következő fázisos változatát is, azon még további flikkflakkok is vannak, hátha az még jobb.A tippet köszi, vízálló ragtapasz van itthon, majd készülök legközelebbre.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MIvel úgy tűnik, hogy bevált, lehet, kipróbálom majd a