Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz ladybug #46916 üzenetére

    Ladybug, azt hiszem neked meg nem volt szerencsed az NHS-hez, szerintem emvy is tudna meselni. Tudod amikor a magas dioptrias szemem miattiretinalevalas-aggodast siman le k-europaizzak, hogy azt ott szokas ( es gyokeresen mast mond a doki, mint amit a magyar maganellatasban kaptam, akkor kicsit szkeptikus vagyok). Egeszen konkretan nem mondtak el, miert akarnak a 37. heten kotelezoen inditani annak ellenere, hogy egyelore joknak tudnak az eredmenyeim. Ja de, csak mert a cukrosakat inditjak... Unokatesom a nemeteknel szulesz-nogyogyasz foorvos, ott siman arra a korhazra mernem bizni magam. Naluk az en esetem igy tortenne: 38. heten befektetnek, es monitozornak. Itt nem, brute force, nem akar jonni a gyerek, hat akkor inditjuk, nehogy nagy legyen, nehogy a lepenynek baja legyen, meg amugyis tul draga lenne megfigyelni a kedves anyukat.

    Magyarorszagon allamiba nem mennek, mert eddig meg szinte mindig megalaztak.

    Alternativ szules, otthonszules- barmennyire is tamogattam korabban - a diabetesz es a szemem miatt nem jatszik.

    Ja es amit nem mondtam: itt nem az van, hogy egy orvos lat. Mar a 3. szulesz-nogyogyasszal talalkoztam, es a kb a 3. midwife-al. Diabetic nursebol is Theresa mar a 3., de most mar megprobalok csak hozza kerulni, mert o volt vegre az elso, aki elmondta, mi is az inditas, mennyire veszelyes, veszelytelen, es megnyugtatott.

    Emvy: Ahelyett, hogy nyugodt korulmenyek kozott szepen kivarnak, amig magatol elindul a dolog. -pontosan ezzel van itt problemam. Ha nem rosszak az ertekek, miert nem lehet megvarni, mig a baba magatol elobujik? 3 hettel korabban inditani, besz.ras. Es ne aggodjon az ember.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák