Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jattra visszatérve... itthon ugyan ezt el tudják játtszani 200Ft-al, mindezt olyan kjelentéssel hogy "Osszák el kávéra" mivel ketten voltunk adott helyszínen, bár én kissé távolabb. Előzményhez hozzátartozik hogy a "zsebpénz" vissza lett utasítva, drága telefont becsúsztatta a zsebbe, elővette a tárcát, kotort (közben folyamatosan el lett utasítva), majd (igen agresszívan) erőszakkal a kolléga zsebébe dobta az aprót. Jót nevettünk, de végül is ennyibe nézte a munkánkat. Anyagi téren nem szoktam belefolyni ilyen dolgokba, de általában a kisnyugdíjasok, akiknek úgymond semmilyük nincs, igencsak hálásak. Míg tehetősebbek, pár éves prémium márkájú autóval utazó emberek eléggé lenézőek, legalábbis én ezt tapasztalom. Valószínű én sem fogom ezt már sokáig csinálni, legalábbis nem a Kárpát medencében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest