Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jattra visszatérve... itthon ugyan ezt el tudják játtszani 200Ft-al, mindezt olyan kjelentéssel hogy "Osszák el kávéra" mivel ketten voltunk adott helyszínen, bár én kissé távolabb. Előzményhez hozzátartozik hogy a "zsebpénz" vissza lett utasítva, drága telefont becsúsztatta a zsebbe, elővette a tárcát, kotort (közben folyamatosan el lett utasítva), majd (igen agresszívan) erőszakkal a kolléga zsebébe dobta az aprót. Jót nevettünk, de végül is ennyibe nézte a munkánkat. Anyagi téren nem szoktam belefolyni ilyen dolgokba, de általában a kisnyugdíjasok, akiknek úgymond semmilyük nincs, igencsak hálásak. Míg tehetősebbek, pár éves prémium márkájú autóval utazó emberek eléggé lenézőek, legalábbis én ezt tapasztalom. Valószínű én sem fogom ezt már sokáig csinálni, legalábbis nem a Kárpát medencében.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB fekete KÁRTYAFÜGGETLEN! Nagyon szép állapot! Akkumulátor 84%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest