- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Tekintve, hogy milyen környezetből indultak neki az életnek, szerintem is szuper dolog, hogy több jelölt nem csak, hogy becsületesen dolgozik, de példaképnek is jó, ráadásul közösséget is építenek.
A kiragadott mondat meg sajnos az esetek többségében a sok korlátolt embernek köszönhetően nagyon is igaz. Volt egyszer egy diplomás félvér barátnőm, hiába a saját vállalkozás, a láthatóan kultúrált, higiénikus, intelligens közeg amit megteremtett maga körül, sok ember szemében ő semmi más, csak egy büdös cigány a sok közül. A mai napig csodálom azt a toleranciát és béketűrést amivel a napjait éli, mert bár én sem vagyok egy indulatos gyerek, néhány attrocitás kapcsán bizony ő tartott vissza (tekintettel streetfighter múltamra, valószínűleg egy jókora veréstől
).
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).