- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Különleges élményre invitál az Apple
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Ma jöttem Miskolcra. Nagy volt a forgalom kora délután, de úgy éreztem, hogy mintha a sofőrök a szokásosnál körültekintőbben vezetnének. Persze volt idióta, pl a személyautókat jobbról előzgető transitos, vagy az a swift ami a belső sávban vonatozás közben úgy tolt, hogy nem láttam a fényszóróit a tükörben. Szívesen megkérdeztem volna a sofőrtől, hogyha most itt előttem fékez a sor, és én is beletaposok a vészfékasszisztenses autóm pedáljába, akkor ő a 175-ös virslikkel mit csinál 1 méterre a hátamtól. És hiába mostam le a fényszóróim, hiába pöcögtettem féklámpát és ködzárót, nem tágított, 1 méterre jött mögöttem, úgy hogy előttem tömött kocsisor volt és teherautókat előztünk. Az első adandó alkalommal elmenekültem előle (kihúzódtam jobbra), hadd utazzon más szerencsés kolléga lökhárítóján.
Ennek ellenére nyugodtabbnak tűnt a pálya mint általában. Aztán este nézem a híreket: halálos baleset az m7-esen, 20km-es dugó az m1-en, két tömegbaleset az m3-on, de már nincs teljes útzár, stb. Vicc-.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X220 12.5 HD Intel Core i5 2.5 8GB 250GB SSD + dokkoló
- iPhone 15 Plus 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4757
- SilentiumPC Armis AR5X TG RGB (Igény esetén táppal, vízhűtővel)
- Samsung Galaxy S25 512GB 3 év gyári garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium Karcmentes állapotban!
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest