- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Igen, ezzel a leírással lehet minimum 30 mp-es dalrészletet beállítani csengőhangnak - viszont nekem egy 2 mp-es, majd rövid szünettel ezt ismétlő hangom volt évekig, amiben az a szomorú, hogy az alábbi módszer a 30 mp-nél rövidebb hangfájlokat nem tudja kezelni, ami a minősített WTFLOL esete. Persze csinálhattam volna a csengőhangomból kopipészttel egy egyperces mp3-at, de inkább it feladtam, és használom az egyik előre telepítettet - illetve azt sem, mert gyakorlatilag évek óta nem használok hangos csengetést.
Fanatikus rajongói meg mindennek vannak (putyin-rajongó tinédzserek klubja megvolt?), nyilván az óceánon túlon, ahol sokáig csak az alma létezett, mint okostelefon, ott még nehezebb levetkőzni a berögződéseket.
Én sok mindent kipróbáltam, és egyiknek sem lettem abszolut rajongója, de továbbra is állítom, hogy telefon méretű és alapvető funkciójú mobil eszköznek az ios felel meg leginkább. Tablet méretben (7-8") egyelőre azt mondanám, hogy inkább a droid (az ipadet egy év után eladtuk, a win8-as tabot meg alig használom), ennél nagyobb méretben pedig egyértelműen windows a bejövős nálam.
Telefonban az androidnak sokkal több bosszantó aprósága volt számomra, és ha nem töröd (amire én nem vagyok hajlandó), akkor a három közül a legbutább, legtehetetlenebb, és legerőforrászabálóbb rendszer a három közül. Telefonos windows-ban van potenciál, de most már megvárom a Win10-et.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest