Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
echterion
üzenetére
En ezt amugy mashonnan kozelitem meg, szerintem az teljes onamitas es magunk becsapasa minden orszagban, amikor valaki azt hiszi, hogy ingyen fog valaki orszagot uzemeltetni azzal egyutt, hogy rettento nagy erofeszitesbe kerul odakerulni, partot szervezni, valasztast nyerni, ami beugro ahhoz, hogy odakerulj. Szoval ahelyett, hogy mindenhol mashogy probaljak azt hazudni, hogy ezert nem jar semmi, sokkal tisztabb lenne azt mondani, hogy emberek, ez 20%-ba fog kerulni. Tudom, ezt meg ki kell dolgozni, de szerintem alap kene legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer Pc jó áron! RTX 4060/16GB Ram/1TB SSD/R5 5500
- Budget Gamer pc jó áron! 1660 Super/i5-9400F/16GB RAM
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest