Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bájdövéj.
kicseréltem az otthoni gépemben a sandy pentiumomat (G860) egy ivy bridge-es i3-ra (3220), és a vindóz ikperiensz indexem csökkent 5,2-ről 4,9-re.
Ez normális?
Amúgy a passmark szerint 50%-kal gyorsabb...
Ami a legjobban tetszik, hogy 32 fokos a proci üresjáratban, konkrétan tényleg alig van hangja - ezt csak Mérföldkő Joe minapi full passzív igényéhez véltem megjegyezni.

('Hé Joe, kezedben a fegyverrel mondd, hova mész?')Amúgy ami érdekes még, hogy a memória moduljaimat - amik eredendően 1600 MHz-esek, és ugye a Pentium alatt éveken át csak 1333-on mentek - az uefi, az aida és minden más is 1333 MHz-esnek látja. Persze, elfutnak fagyás nélkül 1600-on is, csak nem értem, miért nem arra rakja a B75-ös lapom alapból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest