Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
semmi extra
a cégnél, ahol fater dolgozik a mérnökök mellett dolgozhatnék, gondolom piszkos munkát bíznák rám, számítógéppel pötyögés, adminisztratív hülyeségek, meg ilyesmi, de hátha tanulhatok valamit. meg sokkal kellemesebb lehet egyirodában eltölteni a nyarat, mint segédmunkásként, ahogy eddig tettem. jövőhéten megyek be egy eleszélgetésre, remélem összejön.az it/telekommunikáció ügyben meg érdemes Goose-T-tmegkeresni (remélem jól írtam
), ő hirdet ilyen állásokat az állásbörzében, biztos tud neked valami okosat mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a cégnél, ahol fater dolgozik a mérnökök mellett dolgozhatnék, gondolom piszkos munkát bíznák rám, számítógéppel pötyögés, adminisztratív hülyeségek, meg ilyesmi, de hátha tanulhatok valamit. meg sokkal kellemesebb lehet egyirodában eltölteni a nyarat, mint segédmunkásként, ahogy eddig tettem. jövőhéten megyek be egy eleszélgetésre, remélem összejön.
), ő hirdet ilyen állásokat az állásbörzében, biztos tud neked valami okosat mondani.