Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Racecam
    nagyúr

sajnos, en mar most is csak ismetelni tudom magam, talan egyetlen uj momentum lesz abban, amit irok: nekem nem az hianyzik, hogy csinalhassak egy topic-ot, ahova csak ugy lehet irni, ahogyan en mondom
    nekem az etrelmes beszelgetes hianyzik, s itt sokszor ugy nez ki, hogy jonehany ember erre akkor sem igen lenne kepes, ha ostorral utnem a hatat

az pedig, hogy te kizarolag ebben latod megtestesulni a kozosseg kialakulasanak/fenntartasanak lehetoseget, tobb, mint sajnalatos

az pedig, hogy te kizarolag ebben latod megtestesulni a kozosseg kialakulasanak/fenntartasanak lehetoseget, tobb, mint sajnalatos

Nono, a kizárólag szó ebben a mondatban téves összefüggésként szerepel. Én nem szólok, szóltam az általad értelmesnek említett beszélgetés ellen. Nagyon szívesen látom, olvasom azokat is. Most is valami olyasmi születik, legalábbis reménykedem benne. (Azt most ne írd, hogy akik képesek lennének ilyenre, azok éppen az általad említett okok miatt, nem éreznek erre késztetést, mert akkor kénytelen leszek példákat kérni. Rajtad kívül, mert Te ennek ellemére szoktál írni a topicba.)

Új hozzászólás Aktív témák