Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
nekem nem tetszik, amit ti csinaltok, neked nem tetszik, amit en csinalok, s szerinted ez (legalabbis az elso fele) igy van jol - akkor miert kellene nekem masik topic?
Leginkább azért, mert megváltoztatni nem tudod. Viszont mivel úgy tűnik, hiányzik a régi idők OFF topicja, legalábbis ezt állítod, akkor pedig miért nem csinálsz egyet? És ott újra folyhat normális eszmecsere, öröm és bánat megosztása. Jelzem, ez most is megvan, azt hiszem ezt nem is kell bebizonyítanom.
Már megint a cset. Tisztában vagyok a fórum és a cset közötti különbséggel, de akkor, hogy egyszerűsítsük a dolgot és rövidre zárjuk a vitát, a fórumnak ez a topicja erősen csetes jellegű, ha úgy tetszik beütésű, közösségi topic. És, ha rajtam múlik, akkor az is marad, mindaddig, amíg lesz ebbe beleszólásom. És nem feltétlenül azért, mert én vagyok a házigazda és megtehetem, hanem azért, mert úgy látom, hogy sok embernek, az itt összegyűlő közösség jelentős többségének ez jó.
Nem nagyon tudok ehhez többet hozzáfűzni, innetől már csak ismételni tudnám magamat, az meg felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest