- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Az előbb kitöröltem, de akkor mégis leírom...
12 évig volt egy homokos az osztálytársam. Nem néztem rá más szemmel egészen addig, amíg nem kezdte el a combomat tapogatni és nem rontott rá egyik barátomra közös (20 fős csoport) filmnézés közben a sötétben. Azóta kerültem.
Nem, nem mutogatok rá ujjal, nem feketítem be mások előtt, de sokáig jobban éreztem magam egészen addig, amíg 1 méternél távolabb volt.
A vége felé viszont ráérzett, hogy nem vagyunk vevők rá ilyen szempontból, utána már nem is próbálkozott senkinél. A 11-12. évben egész értelmesen lehetett vele kommunikálni is.Egyébként zsidó barátom is van. 3 évig játszottunk együtt, most épp a seregben van az izraeli légierőnél. Remélem, nem lőtték még szét a seggét. Ha jól tudom, ott 3 év hadkötelezettség van. Persze van több ismerősöm is Izraelből, de őket nem nevezném barátnak, velük csak jókat szórakozgattunk.
Zsidókkal csak az az egyetlen bajom van, hogy mindenféle híg trágyával kiegészítették az Ószövetséget, mert szerintük az nem tér ki az élet minden területére. (Igen, ezt a fent említett barátommal is megvitattam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest