- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Az előbb kitöröltem, de akkor mégis leírom...
12 évig volt egy homokos az osztálytársam. Nem néztem rá más szemmel egészen addig, amíg nem kezdte el a combomat tapogatni és nem rontott rá egyik barátomra közös (20 fős csoport) filmnézés közben a sötétben. Azóta kerültem.
Nem, nem mutogatok rá ujjal, nem feketítem be mások előtt, de sokáig jobban éreztem magam egészen addig, amíg 1 méternél távolabb volt.
A vége felé viszont ráérzett, hogy nem vagyunk vevők rá ilyen szempontból, utána már nem is próbálkozott senkinél. A 11-12. évben egész értelmesen lehetett vele kommunikálni is.Egyébként zsidó barátom is van. 3 évig játszottunk együtt, most épp a seregben van az izraeli légierőnél. Remélem, nem lőtték még szét a seggét. Ha jól tudom, ott 3 év hadkötelezettség van. Persze van több ismerősöm is Izraelből, de őket nem nevezném barátnak, velük csak jókat szórakozgattunk.
Zsidókkal csak az az egyetlen bajom van, hogy mindenféle híg trágyával kiegészítették az Ószövetséget, mert szerintük az nem tér ki az élet minden területére. (Igen, ezt a fent említett barátommal is megvitattam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Független Samsung Galaxy S23 SM-S911B/DS apró hibával
- 16GB DDR4 3200Mhz ram
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest