Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lementem sétálni a városba...a lépcsőházban elkezdtem kérdezgetni emberkéket, hogy nem lenne-e kedvük csatlakozni, és kellemesen sétálgatni a napsütésben a városban és a környékén. Volt aki nem ért rá, volt aki családi programon volt, volt akinek dolga akadt, és volt akit nem értem el. Gondoltam sebaj, jó idő van, majd a városban összeakadok sok ismerőssel, és megoldódik. Hát nem. Olyan kihalt a város, mint Csernobil. Néhány emberke lézeng, 1-2 pár, némelyik babakocsival, aztán annyi. 4-5 autó elrobog az úton.
De most komolyan... ezen az extra pihenőnapon mégis mit csinálnak az emberek? Mert mondjuk ha 10 fok lenne, akkor azt mondom kényelmesebb otthon tévézni, vagy bármit, vagy ha esne. De nem, süt a nap, ideális 25 fok van, enyhe szellő fújdogál, 10percenként egy kis felhő is megjelenik, néhány virág illata a levegőben van, nincs szmog sem, mi kell még ahhoz hogy szabadtéren töltsék a napot? Vagy mindenki kiment az erdőbe, meg szanaszét a környékre? Ezt aztán kizártnak tartom. Főleg a fiatalok körében.
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy ha kicsit is jóidő van, akkor nem bírok odabent megmaradni? Mondjuk elmennék én is sétálni valahova a környékre, erdőbe, ideoda, vannak ám erre is elég jó helyek, de egyedül milyen már az?
Most is beültem a gép elé, de minek??
Vagy most tényleg az van hogy egy nő hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- Samsung kuponkunyeráló
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest